Un bărbat din New York a murit la 25 de minute de la primirea vaccinului anti-covid. Era chiar la centrul de vaccinare

Un bărbat de 70 de ani a murit duminică, la New York, la 25 de minute după ce a fost vaccinat anti-covid, anunță Smart Radio, citând publicația New York Post.

Omul s-a prăbușit în timp ce părăsea centrul de vaccinare „Jacob Javits” din Manhattan, la doar 25 de minute după ce a fost vaccinat, a spus dr. Howard Zucker. Deși primul ajutor i-a fost acordat imediat, bărbatul a fost declarat mort la scurt timp după aceea, citează R3Media.

Nu este clar dacă moartea bărbatului este legată de vaccin, iar o anchetă este în curs de desfășurare, potrivit New York Post.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


librarie.net

Reacțiile adverse grave sunt considerate extrem de rare, cazurile fiind cel mai frecvent legate de o reacție alergică cunoscută sub numele de anafilaxie, scrie sursa citată.

„Indiciile inițiale arată că bărbatul nu a avut nicio reacție alergică la vaccin”, spune Zucker.

Imediat după vaccinare a fost ținut sub observație 15 minute, timp în care „nu a prezentat reacții adverse”. Nu este clar ce tip de vaccin COVID-19 a primit.

În declarația sa, Zucker a subliniat că el și alți experți în sănătate publică consideră că vaccinul „este sigur și, însoțit de măsuri de prevenție, inclusiv purtarea unei măști și distanțarea fizică, va pune capăt acestei pandemii”.

„Îi încurajez pe toți newyorkezii să se vaccineze”, a conchis Zucker.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Constantinescu-Motru Ioan

Analist politic și ziarist

Next Post

La 10 februarie 1355, Nicolae Alexandru acceptă suzeranitatea regelui Ludovic I al Ungariei asupra Țării Românești în schimbul unor garanții de securitate

mie feb. 10 , 2021
La data de 10 februarie 1355, Regele Ludovic I al Ungariei confirmă înțelegerea cu Nicolae Alexandru, care în schimbul unor garanții de securitate, a acceptat suzeranitatea regală maghiară asupra Valahiei Transalpine („Țara Românească”). După bătălia de la Posada din 1330, relațiile dintre Țara Românească și Ungaria s-au răcit considerabil, regele […]

Poate vă place și:

libris.ro