Site icon Glasul.info

După atacurile împotriva Dianei Iovanovici-Șoșoacă, oamenii îngroașă rândurile Partidului Neamul Românesc

Atacurile multiple și înverșunate din ultima vreme împotriva senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă au avut și un alt efect neașteptat din partea constatarilor senatoarei AUR: mulți dintre cei care o iubesc pe Diana Iovanovici-Șoșoacă și-au îndreptat atenția către partidul care a lansat-o pe avocată în politică, respectiv Partidul Neamul Românesc.

Senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă a candidat într-adevăr pe listele AUR, dar a făcut-o fiind susținută și lansată de către Partidul Neamul Românesc (vezi www. partidulneamulromanesc.ro). Odată cu discordia creată în AUR pe tema Diana Iovanovici-Șoșoacă, oamenii au aflat că senatoarea Provine din Partidul Neamul Românesc și tot mai mulți își manifestă interesul pentru formațiunea politică naționalist-conservatoare care s-a implicat în lansarea în politica mare a avocatei Diana Iovanovici-Șoșoacă.

La nici câteva ceasuri după scandalul din Parlamentul României, tot mai mulți oameni și-au manifestat interesul pentru a cunoaște statutul (n.r. vezi STATUT NR) și programul politic (n.r. vezi PROGRAM) al celor de la Partidul Neamul Românesc.

La Iași spre exemplu, vin în ultima vreme foarte mulți oameni să se intereseze de Organizația Județeană Iași a Partidului Neamul Românesc. Ori sună, ori apelează prin intermediari ori îi contactează pe cei de la Neamul Românesc pe site-ul organizației județene nriasi.ro.

Exit mobile version