Site icon Glasul.info

Din cauza lui Fritz porumbeii vor face foamea la Timișoara

Ceea ce se anunța pentru unii dintre timișorenii iubitori de porumbei sau de pisici ca fiind o glumă proastă, devine deja un lucru oficial: hrănirea porumbeilor din piețele Timișoarei va fi interzisă! Marți, 25 mai 2021, în cadrul Consiliului Local Timișoara, s-au votat două hotărâri de Consiliu Local (n.r. HCL) care vor afecta viața animalelor din Timișoara.

Sunt stabilite amenzi pecuniare pentru “samaritenii” care vor hrăni în continuare animalele din piețele Timișoarei. Deși inițial se vorbise și se dezbătuse inclusiv amendarea celor care hrănesc pisicile, s-a ajuns la concluzia ca inițial să fie interzisă doar hrănirea păsărilor pe domeniul public din Timișoara.

Așadar, din cauza lui Fritz porumbeii vor face foamea la Timișoara și probabil vor migra spre Oltenia sau spre alte zări, acolo unde hrănirea animalelor încă nu constituie o infracțiune.

Foto: captură facebook / Ziua de Vest

Presa locală deja îi avertizează pe timișoreni că vor deveni “infractori” dacă-i va mai mânca în locurile unde nu ajunge soarele în mod natural, să hrănească animalele pe domeniul public. Ați vrut o țară ca afară? Începe să devină o țară ca afară…

Exit mobile version