RSS

Partidul S.O.S. România, avertis…

Sâmbătă, 3 iunie 202…

VIDEO | Strigătul bucovinenilor …

Reprezentanții comun…

Pe 11 iunie 2023 va avea loc Sfi…

Pe 11 iunie 2023, de…

Autocarele profesorilor sunt opr…

Cum spuneam și ieri,…

VIDEO | Grevă de mari proporții …

Știm cu toții ce au …

Propagandiștii anti-grevă sunt g…

Se face în mass-medi…

«
»
TwitterFacebookPinterest

(VIDEO) Discurs fulminant al Dianei Iovanovici-Șoșoacă în senat legat de 5G: “Vreți să fim cobaii Europei?”

Luni, 7 iunie 2021, Senatul României, cameră decizională cu privire la proiectul legislativ inițiat de guvernul Cîțu, în urma unei obligații asumate de statul român prin memorandumul încheiat la data de 20 august 2019 la Washington între guvernul american şi guvernul român, a adoptat proiectul legislativ privind rețelele 5G.

Proiectul de lege privind implementarea rețelelor 5G pe teritoriul României a fost adoptat în Senat cu 87 de voturi „pentru”, 12 „împotrivă” și o abținere.

Doamna senator Diana Iovanovici Șoșoacă acuză PSD-ul de “lipsă de opoziție” cu privire la suportul pe care PSD l-a oferit guvernării PNL-USR-UDMR, social democrații votând cot la cot cu PNL, USR-PLUS și UDMR împotriva retrimiterii la comisie a L169/2021, legea pentru implementarea tehnologiei 5G în România:

“PSD a votat alături de PNL, USR-PLUS și UDMR împotriva retrimiterii la comisie a L169/2021 – legea pt implementarea 5g în România!
“Trebuie să evoluam…” – citez un senator PSD
Deci…..unde este interesul poporului român? Unde este opoziția PSD?
Trebuie să evoluam indiferent de cât sunt afectați românii!
Rușine!!!!! Trădare, trădare de 3 ori trădare!”, a scris pe facebook senatoarea Diana Iovanovici Șoșoacă

“Nu știu cine tot menționează fake news-uri în Parlamentul României, că până una-alta coaliția de guvernare numai de fake news-uri se ține! De la vaccinare, până la implementarea 5G! Ați avut vizitele nenumăratelor ONG-uri, în comisii, care v-au adus la cunoștință inclusiv dovezile științifice cu privire la atacul pe care această tehnologie 5G o are asupra sănătății și vieții oamenilor și păsărilor, și animalelor.

Nu v-au interesat! Cum nu v-au interesat în nicio comisie să-i ascultați pe cei care v-au spus să fiți atenți. Pentru că această tehnologie 5G este o tehnologie militară. O să facem din România un lagăr! În care oamenii sunt filmați, sunt urmăriți non-stop! Asta vreți să faceți din România?

Nu vă interesează nici faptul că există nenumărate dovezi științifice care fac legătura dintre acea vaccinare cu ARNm și tehnologia 5G? OK! Vi se pare fake news? De ce nu cereți oamenilor de știință să facă o conferință să vă aducă la cunoștință aceste lucruri? Ce votăm noi în Parlamentul României? Votăm legi pentru instituirea lagărelor și dictaturilor de tehnologie adusă de străini, astfel încât să nu mai existe siguranță națională? Să nu mai existe sănătatea oamenilor? Este un adevărat pericol și asta o spun oamenii de știință!

apiland.ro

V-au adus-o la cunoștință toți luptătorii civici care au venit în Parlament! Nu v-au interesat nici la Camera Deputaților și nici în Senatul României! Da, AUR-ul are dreptate, a luat poziție cu privire la această tehnologie 5G. Dar nu aveți nici ochi să vedeți, nici urechi să auziți! Este inacceptabil cum puteți să votați fără să înțelegeți că poporul român nu dorește tehnlogie 5G!În Franța și Marea Britanie această tehnologie este desființată, inclusiv în SUA!

Și dumneavoastră vreți s-o implementați în România ca să fim cobaii Europei și întregii lumi? Pentru ce numai în România suntem cobai? Cobai la vaccinare, cobai la tehnologie 5G!”, a spus senatoarea Diana Iovanovici Șoșoacă de la tribuna senatuluiContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]