Invitată să urce pe scenă, sâmbătă, 24 iulie 2021, la protestul din Piața Universității din București, senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă a urcat în ropote de aplauze, în timp ce mulți dintre cei adunați în piață scandau “Diana”, “Diana” , “Diana”…
Diana Iovanovici-Șoșoacă a afirmat că pentru cei din parlamentul României ea este “dracul gol”, în vreme ce românii care o susțin o cred înger
“Mi-aduc aminte de luna octombrie a anului trecut, mai țineți minte? Când am îngenuncheat un guvern, un parlament, jandarmeria și poliția, și ne-am recuperat libertatea! Așa cum o aveam! Nimeni niciodată nu ne va lua nouă libertatea, cât timp voi fi acolo sula lor în coaste! Eu sunt dracul ăla gol din Parlamentul României! (…) Și vă mulțumesc pentru că voi ați făcut posibil acest lucru. (…) Pentru ei sunt drac, pentru voi sunt înger…
Am venit aici să vă demonstrez că nu există orgolii. Am venit aici să vă arăt și știți foarte bine că eu nu sunt sus și să nu văd ce este jos. Eu sunt aici de jos și mă duc să-i trag pe ăia de mânecă, să vadă ce e jos și care e realitatea. Și-i deranjează! (…)
Legea cu privire la educația sexuală, vreți să vă spun cum a căzut? În februarie s-a pus în discuție votarea ei. M-am dus luptându-mă inclusiv cu cei din partidul din care eram, partidul de tinichea. Nu voiau să-mi dea voie să vorbesc. M-am dus la doamna Dragu și i-am spus: E obligatoriu, habar n-aveți ce votați! Și le-am arătat ghidul UE pentru educație sexuală a copiilor în școli: masturbare între zero și patru ani, identitate de gen între patru și șase ani! I-am arătat acel ghid. Datorită intervenției mele, care i-a oripilat, legea s-a întors la comisii. Și s-a discutat până când au schimbat-o și a rămas lege pentru educație sanitară, exclusiv cu acordul părinților!
Dacă un singur om a reușit acest lucru, vă dați seama dacă am fi măcar zece acolo? Să luptăm pentru România? Că România ar fi liberă? Independentă? Și ne-am recupera întreaga Țară și ne-am aduce oamenii în țară?”, a spus doamna senator Diana Iovanovici-Șoșoacă
Evenimentul de la Lupșa, din 14 iulie 1910, este un episod mai puțin cunoscut, dar…
La începutul lunii iulie 1601, Mihai Viteazu îşi schimbă tabăra militară de la Debreţin, trece…
Evenimentul din 12 iulie 1907, petrecut la Petroman (azi în județul Timiș), este un episod…
Evenimentul din 11 iulie 1848, când Lajos Kossuth, liderul revoluției maghiare, a cerut recrutarea de…
Raportul final al împăratului Iosif al II-lea privitor la călătoria sa în Transilvania, din perioada…
Mențiunea de la 10 iulie 1667, într-un document redactat în limba maghiară veche, este una…
Leave a Comment