Cardiolog britanic: Este îngrijorător numărul de decese legate de probleme la inimă după vaccinare | VIDEO

Dr. Aseem Malhotra, cunoscut cardiolog britanic, a comentat studiul apărut în revista Circulation, care vorbește despre creșterea problemelor la inimă ale pacienților britanici după vaccinare. Într-o emisiune găzduită de canalul GB News, dr. Malhotra a spus că a citit cu îngrijorare studiul, ale căror descoperiri i-au fost confirmate, informal, de alți colegi de-ai săi, informează R3Media.

Mai mult decât atât, dr. Malhotra a spus că informațiile i-au fost confirmate de un reputat cercetător de la o instituție britanică prodigioasă, dar care a afirmat că nu le poate face publice pentru că și-ar pierde finanțarea din partea companiilor din industria farmaceutică.

„Ce voi împărtăși cu voi în emisiune, este că la câteva zile după ce a fost publicat,cineva de la o instituție britanică reputată, cercetător în domeniul cardiologiei, un whistleblower, dacă vreți să-i zicem așa, m-a contactat pentru a-mi spune că și cercetătorii din departamentul său au descoperit ceva similar în arterele coronare legate de inflamația vaccinului din studiile imagistice, în jurul arterelor coronare.

Au avut o întâlnire, și acești cercetători au decis că, momentan, nu este bine să publice aceste descoperiri, din cauza faptului că ar putea pierde finanțările, din partea industriei medicamentelor”, a explicat medicul. Dr. Malhotra se referă la efectele vaccinurilor pe bază de tehnologie mARN asupra creșterii riscurilor de afecțiuni la inimă. Studiul, aparținând lui Steven R Gundy, a fost publicat pe 8 noiembrie și poate fi consultat aici. Sursa: R3Media

Constantinescu-Motru Ioan

Analist politic și ziarist

Leave a Comment

Recent Posts

2 Mai 1864 – Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de stat!

2 Mai 1864 - Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de…

2 zile ago

Un istoric bulgar susține restaurarea Monumentului Eroilor Români de la Smârdan

Presa locală bulgară din Vidin relatează faptul că un istoric local sugerează ca Monumentul Eroilor…

2 zile ago

1 Mai 1359 – Recunoașterea Mitropoliei Țării Românești, cu sediul la Curtea de Argeș, de către Patriarhia din Constantinopol

După o lungă perioadă conflictuală cu regatul Ungariei, care făcea presiuni chiar mai mari decât…

4 zile ago

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

4 zile ago

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

5 zile ago

28 Aprilie 1502 – Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui Ștefan cel Mare – „Die Kronicke des Stephan Voyvoda”

La 28 aprilie 1502 Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui…

6 zile ago