Scenariu complotist folosit împotriva familiei Șoșoacă. Capcana „jurnaliștilor italieni” de la Rai 1

Notoritatea internațională a senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă atrage complotiști de peste hotare?

Prezentă pe la aproape studiourile televiziunilor cu mare audiență din România, senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă a luat contact cu mare parte a jurnaliștilor din presa autohtonă, deci ar fi fost pusă imediat în gardă dacă vreo televiziune și-ar fi trimis o echipă cu rele intenții până la domiciliul acesteia.

Mult mai ușor i-a fost unei echipe de străini, o forță pestriță, multinațională (n.r. de ce doamne iartă-mă ar fi o echipă a unei televiziuni italiene precum Rai 1, formată dintr-un sârb, un turc și o așa zisă italiancă, dar care vorbesc în limba engleză, când în peninsula italiană este arhicunoscut deja faptul prin intermediul magistratului Angelor Giorgianni că doamna Diana Iovanovici-Șoșoacă este o cunoscătoare a limbii italiene?) să se apropie de senatoare și să pună în scenă un complot menit să provoace și să creeze un incident practic din nimic.

În ce a constat complotul, înscenarea „jurnaliștilor italieni” de la Rai 1? Veniți chipurile să-i ia un interviu doamnei senator Diana Iovanovici-Șoșoacă, aceștia s-au apucat să filmeze fără acordul gazdei prin imobilul soților Șoșoacă, devenind la un moment dat chiar recalcitranți în atingerea scopului lor, deși li s-a atras atenția că n-au permisiunea proprietarului imobilului să filmeze.

De aici se ajunge la solicitarea unui echipaj de poliție care ajuns la fața locului ia poziție de momâie, mimând intervenția, ba chiar mai mult, ajungând la anumite contacte fizice cu soțul senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă, în loc să ia măsuri împotriva instrușilor. Cei care se erijau ca jurnaliști de la televiziunea italiană Rai 1 chiar or fi fost jurnaliști? Iar cei care se erijau în polițiști chiar or fi fost polițiști? Pentru că din relatările senatoarei nu reiese că respectivele persoane și-ar fi cunoscut meseriile pe care spuneau că le practică….

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

2 Mai 1864 – Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de stat!

2 Mai 1864 - Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de…

o zi ago

Un istoric bulgar susține restaurarea Monumentului Eroilor Români de la Smârdan

Presa locală bulgară din Vidin relatează faptul că un istoric local sugerează ca Monumentul Eroilor…

2 zile ago

1 Mai 1359 – Recunoașterea Mitropoliei Țării Românești, cu sediul la Curtea de Argeș, de către Patriarhia din Constantinopol

După o lungă perioadă conflictuală cu regatul Ungariei, care făcea presiuni chiar mai mari decât…

3 zile ago

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

4 zile ago

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

5 zile ago

28 Aprilie 1502 – Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui Ștefan cel Mare – „Die Kronicke des Stephan Voyvoda”

La 28 aprilie 1502 Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui…

6 zile ago