Scenariu complotist folosit împotriva familiei Șoșoacă. Capcana “jurnaliștilor italieni” de la Rai 1

Notoritatea internațională a senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă atrage complotiști de peste hotare?

Prezentă pe la aproape studiourile televiziunilor cu mare audiență din România, senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă a luat contact cu mare parte a jurnaliștilor din presa autohtonă, deci ar fi fost pusă imediat în gardă dacă vreo televiziune și-ar fi trimis o echipă cu rele intenții până la domiciliul acesteia.

Mult mai ușor i-a fost unei echipe de străini, o forță pestriță, multinațională (n.r. de ce doamne iartă-mă ar fi o echipă a unei televiziuni italiene precum Rai 1, formată dintr-un sârb, un turc și o așa zisă italiancă, dar care vorbesc în limba engleză, când în peninsula italiană este arhicunoscut deja faptul prin intermediul magistratului Angelor Giorgianni că doamna Diana Iovanovici-Șoșoacă este o cunoscătoare a limbii italiene?) să se apropie de senatoare și să pună în scenă un complot menit să provoace și să creeze un incident practic din nimic.

În ce a constat complotul, înscenarea “jurnaliștilor italieni” de la Rai 1? Veniți chipurile să-i ia un interviu doamnei senator Diana Iovanovici-Șoșoacă, aceștia s-au apucat să filmeze fără acordul gazdei prin imobilul soților Șoșoacă, devenind la un moment dat chiar recalcitranți în atingerea scopului lor, deși li s-a atras atenția că n-au permisiunea proprietarului imobilului să filmeze.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

De aici se ajunge la solicitarea unui echipaj de poliție care ajuns la fața locului ia poziție de momâie, mimând intervenția, ba chiar mai mult, ajungând la anumite contacte fizice cu soțul senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă, în loc să ia măsuri împotriva instrușilor. Cei care se erijau ca jurnaliști de la televiziunea italiană Rai 1 chiar or fi fost jurnaliști? Iar cei care se erijau în polițiști chiar or fi fost polițiști? Pentru că din relatările senatoarei nu reiese că respectivele persoane și-ar fi cunoscut meseriile pe care spuneau că le practică….

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Invitație la atelierul Povestea de joi cu istorioara „Bocancii Sfântului Ioan Iacob Hozevitul”

lun dec. 13 , 2021
Dragi prieteni, Cine a fost Sfântul Ioan Iacob Hozevitul? Un copil orfan, crescut (cu mari sacrificii și cu infinită dragoste) de bunica. Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo. Un băiat care, în ciuda greutăților materiale, a fost un elev strălucit. Un tânăr […]

Poate vă place și:

libris.ro