Categories: OpiniiPolitica

Partidul Comunist Român: organizaţie politică teroristă!

După mai bine de 30 de ani de la căderea comunismului în România, fantomele acestuia continuă să bântuie sufletele naive ale tinerilor români, iar propaganda partidului unic se manifestă şi acum sub diferite feluri şi sub diferite forme, cu scopul de a crea o imagine romanţată, falsă, a ceea ce a însemnat cu adevărat comunismul în România. Ştim că timpul vindecă suferinţele şi rănile, dar totodată cu curgerea timpului intervine şi uitarea. De aceea este important ca omul să fie mereu informat şi să cunoască trecutul acestei ţări, pentru a nu se repeta ororile prin care a trecut poporul român în secolul XX. Şi când spun orori, mă refer în mod special la oroarea comunistă, care a chinuit acest neam o jumătate de secol. După cum spuneam, din păcate românii au uitat sau nu ştiu ce a fost cu adevărat comunismul. Când spun că românii nu ştiu ce a fost comunismul mă refer în special la tinerii din generaţia ’90 care nu au apucat să simtă pe propria piele “beneficiile socialismului comunist”. Se încearcă printr-o campanie propagandistică de cea mai joasă speţă, atât pe reţelele de socializare cât şi în presa audiovizuală să se creeze o imagine falsă a comunismului, ca şi cum acest sistem ideologic şi politic ar fi fost salvarea acestui neam. Dacă facem un minim de efort, astăzi în era informaţiei, să ne documentăm despre istoria comunismului în România, vom constata că această mişcare politică nu a fost altceva decât o organizaţie teroristă! Primul şi singurul atentat terorist din România a fost organizat de comunişti! Şi o să menţionez aici pe Max Goldstein, un cetăţean român de origine evreiească care a organizat un atentat terorist cu bombă, cu intenţia de a-l ucide pe Octavian Goga. Teroristul comunist Goldstein, împreună cu alţi terorişti comunişti au plasat un dispozitiv exploziv artizanal chiar în Senatul României, care a explodat la data de 08 decembrie 1920 şi cu toate că nu şi-a atins ţinta, aceea de a-l ucide pe Octavian Goga, a cauzat moartea a trei persoane: Dimitrie Greceanu, ministrul justiţiei de la acea vreme, senatorul Demetriu Radu, care era episcop greco-catolic, şi senatorul Spirea Gheorghiu.

Acţiunile teroriste îndreptate împotriva celor care aveau o altă opinie, contrară ideologiei comuniste, au reprezentat începuturile activităţilor comuniste în România, culminând după 1947 cu instaurarea terorismului de stat care a suprimat orice opoziţie, cât de mică, a românilor faţă de politica şi ideologia partidului comunist. În concluzie, Partidul Comunist Român nu a fost altceva decât o organizaţie cu caracter terorist, iar toţi cei care au sprijinit sau sprijină în vreun fel astfel de organizaţii politice ar trebui deferiţi justiţiei!

Constantinescu-Motru Ioan

Analist politic și ziarist

Leave a Comment

Recent Posts

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

18 minute ago

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

o zi ago

28 Aprilie 1502 – Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui Ștefan cel Mare – „Die Kronicke des Stephan Voyvoda”

La 28 aprilie 1502 Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui…

2 zile ago

Fenomenul Seghedin, la fel de cutremurător ca Fenomenul Pitești

În conștiința colectivă recentă a poporului român, Fenomenul Pitești are o mai mare rezonanță decât…

3 zile ago

27 Aprilie 1956 –  Ana Pauker a susținut cu tărie că trebuie să se elibereze pașapoarte tuturor persoanelor care vor să plece în Israel

Din Stenogramele ședintelor Biroului Politic al Secretariatului Comitetului Central al PMR (n.r. Partidul Muncitoresc Român),…

3 zile ago

27 Aprilie 1906 – Ziaristul și scriitorul Ioan Russu-Șirianu este amendat cu 40 de coroane pentru cartea „Românii din statul ungar”

După o carieră de profesor de istorie la școala pedagogică de fete la București și…

3 zile ago