Categories: Societate

Mafia din „Justiție” împinge românii la gesturi extreme: bărbați dispuși să-și dea foc, ridicați de jandarmerie și duși la Socola

Luați pe sus de jandarmi de pe treptele Parchetului Iași și duși la Socola

Am fost învățați cu toții să avem încredere în justiție, să avem încredere în toate autoritățile statului, dar după cum știm cu toții, cel puțin în România, aceste autorități sunt de cele mai multe ori cel mai mare dușman al cetățeanului. Avem de a face cu un stat mafiot, în care partea cea mai mare de vină pentru formarea statului mafiot o are chiar Justiția din România.

Nu cred să nu existe printre voi cineva care să nu cunoască măcar vreo rudă mai apropiată sau mai îndepărtată, să nu cunoască în tot cercul său de prieteni măcar o singură persoană sau chiar mai multe, nedreptățite într-un mod flagrant de către Justiția din România.

Cele mai mari nereguli sprijinite de către justiția din România sunt afacerile cu imobiliarele, acolo unde există o junglă juridică, unde s-au creat adevărate rețele și haite de hiene, rechini și șacali imobiliari. Toate aceste mafii sunt sprijinite atât de la nivelul justiției, cât și la nivel politic, uneori chiar de la nivel politic foarte înalt.

Ce alternative au românii care se luptă cu aceste mafii? Aici e buba, că nu prea au. Ei, atunci se ajung la oameni care de disperare sunt în stare de măsuri extreme. Niște bărbați care spun că li s-au luat luat abuziv pământurile din zona Cotnari protestau de câteva zile ăn fața Parchetului din Iași fără să fie băgați în seamă. Din disperare, au amenițat că își vor da foc în fața clădirii Parchetului.

Mafia din „Justiție” împinge românii la gesturi extreme: bărbați dispuși să se stropească cu benzină, ridicați de jandarmerie și duși la Socola

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment
Share
Published by
Glasul.info

Recent Posts

2 Mai 1864 – Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de stat!

2 Mai 1864 - Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de…

2 ore ago

Un istoric bulgar susține restaurarea Monumentului Eroilor Români de la Smârdan

Presa locală bulgară din Vidin relatează faptul că un istoric local sugerează ca Monumentul Eroilor…

8 ore ago

1 Mai 1359 – Recunoașterea Mitropoliei Țării Românești, cu sediul la Curtea de Argeș, de către Patriarhia din Constantinopol

După o lungă perioadă conflictuală cu regatul Ungariei, care făcea presiuni chiar mai mari decât…

2 zile ago

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

2 zile ago

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

3 zile ago

28 Aprilie 1502 – Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui Ștefan cel Mare – „Die Kronicke des Stephan Voyvoda”

La 28 aprilie 1502 Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui…

4 zile ago