libris.ro

Mafia din „Justiție” împinge românii la gesturi extreme: bărbați dispuși să-și dea foc, ridicați de jandarmerie și duși la Socola

Mafia din „Justiție” împinge românii la gesturi extreme: bărbați dispuși să-și dea foc, ridicați de jandarmerie și duși la Socola

Luați pe sus de jandarmi de pe treptele Parchetului Iași și duși la Socola

Am fost învățați cu toții să avem încredere în justiție, să avem încredere în toate autoritățile statului, dar după cum știm cu toții, cel puțin în România, aceste autorități sunt de cele mai multe ori cel mai mare dușman al cetățeanului. Avem de a face cu un stat mafiot, în care partea cea mai mare de vină pentru formarea statului mafiot o are chiar Justiția din România.

Nu cred să nu existe printre voi cineva care să nu cunoască măcar vreo rudă mai apropiată sau mai îndepărtată, să nu cunoască în tot cercul său de prieteni măcar o singură persoană sau chiar mai multe, nedreptățite într-un mod flagrant de către Justiția din România.

Cele mai mari nereguli sprijinite de către justiția din România sunt afacerile cu imobiliarele, acolo unde există o junglă juridică, unde s-au creat adevărate rețele și haite de hiene, rechini și șacali imobiliari. Toate aceste mafii sunt sprijinite atât de la nivelul justiției, cât și la nivel politic, uneori chiar de la nivel politic foarte înalt.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Ce alternative au românii care se luptă cu aceste mafii? Aici e buba, că nu prea au. Ei, atunci se ajung la oameni care de disperare sunt în stare de măsuri extreme. Niște bărbați care spun că li s-au luat luat abuziv pământurile din zona Cotnari protestau de câteva zile ăn fața Parchetului din Iași fără să fie băgați în seamă. Din disperare, au amenițat că își vor da foc în fața clădirii Parchetului.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info