Partidul S.O.S. România crește spectaculos la nivel național!
Un comunicat publicat pe pagina oficială de facebook a Partidului S.O.S. România arată cum acest partid are o creștere spectaculoasă la nivel național la acest început de an. În doar două zile, acest nou partid naționalist, suveranist, a reușit să constituie două organizații județene, trei organizații municipale și două organizații comunale, iar trendul acesta este într-o continuă creștere.
Potrivit unui sondaj de opinie publicat pe site-ul Ziarului Evenimentul (www.ziarulevenimentul.ro), mulți dintre români, peste 50%, nu ar mai vota cu actualele partide și și-ar dori o schimbare radicală.
“Astăzi Partidul S.O.S România a mai adăugat în patrimoniul său două organizații județene, două municipale și două comunale.
Veniți alături de Partidul S.O.S. România! Să facem simțită prezența acestui partid în fiecare colț al țării acesteia, unde PNL, PSD, UDMR, USR & comp., au lăsat în urma lor numai distrugere și amărăciune!
Nu mai stați pe gânduri! Înscrieți-vă azi în S.O.S. România! www.sosro.ro/adeziune“, se arată în comunicatul publicat pe pagina oficială de facebook Partidul S.O.S România
Redactorul-șef al publicației Glasul.info, Fandel Mihai, sesizează această nouă opțiune a electoratului din România printr-o tușă foarte acidă:
“Lumea s-a săturat de partidele care au distrus România! Sondajul este pe pagina ziarului Evenimentul (www.ziarulevenimentul.ro) și reflectă ceea ce se știa deja: celor de la PNL le tremură chiloții pentru că se apropie vertiginos de procentul de sub 5%, ceea ce înseamnă că nu mai vor intra în Parlament, își iau adio de la primării, Consilii Locale, Consilii Județene, de peste tot!Alăturați-vă Partidului S.O.S. România și să-i ajutăm pe cei de la PNL să dispară ca măgarul în ceață, precum PNȚCD!
www.sosro.ro/adeziune“, a scris pe facebook Fandel Mihai
Evenimentul de la Lupșa, din 14 iulie 1910, este un episod mai puțin cunoscut, dar…
La începutul lunii iulie 1601, Mihai Viteazu îşi schimbă tabăra militară de la Debreţin, trece…
Evenimentul din 12 iulie 1907, petrecut la Petroman (azi în județul Timiș), este un episod…
Evenimentul din 11 iulie 1848, când Lajos Kossuth, liderul revoluției maghiare, a cerut recrutarea de…
Raportul final al împăratului Iosif al II-lea privitor la călătoria sa în Transilvania, din perioada…
Mențiunea de la 10 iulie 1667, într-un document redactat în limba maghiară veche, este una…
Leave a Comment