Stiri

„Asigurarea suportului psihologic al refugiaților”, sesiune organizată de Consiliul Europei la București

„În perioada 23-24 noiembrie a.c., Consiliul Europei a organizat la București o sesiune de pregătire ce a avut ca temă „Asigurarea suportului psihologic al refugiaților”.

Din partea Inspectoratului General pentru Imigrări a participat comisar-șef de poliție dr. psiholog FEODOT Ioana, din cadrul Centrului Regional de Proceduri și Cazare a Solicitanților de Azil Giurgiu.

Activitatea a avut ca scop găsirea unor soluții eficiente în gestionarea traumelor victimelor conflictelor armate.”, scrie pe facebook Inspectoratul General pentru Imigrari

Întrebare: pentru românii abuzați și fugăriți din țara lor de o puzderie de guverne nemernice, imbecile și trădătoare, Consiliul Europei nu se gândește să asigure o sesiune de pregătire pentru „Asigurarea suportului psihologic al refugiaților”? Pentru că în condițiile războiului neconvențional, economic, social, cultural și identitar dus împotriva poporului român, mare parte dintre românii care au FUGIT din România cam tot asta sunt, niște refugiați! Că s-au refugiat din motive ECONOMICE, POLITICE, IDEOLOGICE, etc, sau din alte motive, dar tot refugiați rămân și românii!

S-au refugiat din cauza corupției, a hoției, a mârlăniei, a bădărăniei, a incompetenței, a dictaturii, a antiromânismului instituțional, a sărăciei și a mizeriei în care au adus România guvernările TRĂDĂTOARE care s-au tot perindat la cârma României!

Deci, reiterăm întrebarea: binevoiește Consiliul Europei să asigure o sesiune de pregătire pentru Asigurarea suportului psihologic și pentru românii traumatizați de REFORMELE tâmpite susținute de către birocrații de la Bruxelles?

„Asigurarea suportului psihologic al refugiaților”, sesiune organizată de Consiliul Europei la București, Foto: Facebook / Inspectoratul General pentru Imigrari

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

11 Mai 1762 – Magistratul din Bistrița ordona ca să fie amendați cu 40 de florini „cei care duc pe furiș AUR peste graniță”

La 11 mai 1762 la Bistrița "Guvernul ordonă ca prevaricanţii (n.r. probabil se referă la…

3 ore ago

11 Mai 1601 – Mihai Viteazul îşi face intrarea solemnă în Kosice (Cașovia)

La 11 mai 1601 Mihai Viteazul din drum dinspre Viena ajunge la la Kassa / Cașovia…

10 ore ago

La 11 mai 1980, la Baia Mare, pleca la cele veșnice sculptorul român Gheza Vida

La 11 mai 1980, la Baia Mare, pleca la cele veșnice sculptorul român Gheza Vida…

13 ore ago

Alina Gorghiu umblă cu „dicționarul ortopedic” după ea ca să nu se împiedice în limba română!

Madam Alina Gorghiu umblă cu "dicționarul 𝐎𝐑𝐓𝐎𝐏𝐄𝐃𝐈𝐂" după ea ca să nu se împiedice în…

2 zile ago

Sediul Poliției de la Carei ținta bătăii de joc a unei conduceri exclusiv UDMR?

Deși li se cere să asigure ordinea și liniștea publică în Municipiul Carei din județul…

2 zile ago