S.O.S România

Cine sunt cele trei personaje de care vrea să scape Silvestru Șoșoacă din S.O.S. România?

Războiul pe care l-au început soții Șoșoacă, totodată și liderii marcanți ai partidului S.O.S. România, ea președintele partidului cu puteri depline, el prim vicepreședinte al partidului, pare să nu mai fie o simplă joacă. Bătăliile duse de la distanță prin intermediul televiziunilor, el pe la televiziuni mainstream, ea în special pe la Lazarus, devin tot mai aprinse și se aduc în public lucruri tot mai grave, provocând confuzie în rândul membrilor și susținătorilor Partidului S.O.S. România.

Potrivit lui Silvestru Șoșoacă, miezul divergențelor de opinie dintre el și Diana Iovanovici-Șoșoacă îl reprezintă trei personaje: secretarul general al partidului, Iulian Șerban, un viceprimar misterios, Ştefănel Dan Marin, analist politic, absolvent al Facultății de Ştiinţe Politice şi Administrative din cadrul Universităţii, iar al treilea un fost consul la Tel Aviv!

Deci potrivit “gurilor rele”, Diana Iovanovici-Șosoacă își ia lumină de la un ucenic al generalului Izmană? De altfel Silvestru Șoșoacă nu prea îl mai simpatizează la fel de mult nici pe Luis Lazarus, descriindu-l ca pe un “căutător de cadavre” (n.r. făcând aluzie la emisiunile de la OTV / Dan Diaconescu despre Elodia).

Acum tot mai multă lume moare de nerăbdare să afle cine este și cel de-al treilea personaj. VA URMA….

Urmăriți pagina de facebook Glasul.info, abonați-vă la pagină dând like sau urmărire pentru a afla noile episoade ale telenovelei S.O.S. România!

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

12 iulie 1907 – Jandarmii unguri sfârtecă rochia domnișoarei Sofia Cercel pentru că avea în cusătură cele trei culori românești

Evenimentul din 12 iulie 1907, petrecut la Petroman (azi în județul Timiș), este un episod…

3 ore ago

10 Iulie 1773 – Raportul împăratului Iosif al II-lea menționa că multe familii de români au emigrat în Moldova sau Țara Românească

Raportul final al împăratului Iosif al II-lea privitor la călătoria sa în Transilvania, din perioada…

2 zile ago

10 Iulie 1667 – document scris în limba maghiară veche care menționa că pe teritoriul Austriei de azi locuiau valahi

Mențiunea de la 10 iulie 1667, într-un document redactat în limba maghiară veche, este una…

2 zile ago

10 Iulie 1466 – Încep lucrările la Mănăstirea Putna, ctitorie a lui Ştefan cel Mare

La 10 iulie 1466, au început lucrările de construcție la Mănăstirea Putna, una dintre cele…

2 zile ago