Drept la replică referitor la așa zisa prezență a clanurilor la evenimentul Partidului S.O.S. România de la Timișoara

Atacurile sistemului la adresa Partidului S.O.S. România și a președintelui acestuia, Senator Av. Diana Iovanovici-Șoșoacă, au intrat într-o nouă fază prin campanii de denigrare aberante la adresa formațiunii și a celui mai iubit om politic al vremii. Partidul S.O.S. România și președintele acestuia nu au nici o legătură sau colaborare cu clanurile mafiote, din contră, Doamna Președinte Diana Iovanovici-Șoșoacă este unicul om politic care formulează plângeri penale împotriva clanurilor mafiote care toate au în spate clasa politică aflată la putere.

Folosirea de așa-zise poze de la evenimente publice unde participă mii de oameni pentru a ”demonstra” legături inexistente, reprezintă o nouă încercare de discreditare operată de sistem, de presa controlată și de o parte a serviciilor secrete împotriva unicului om politic din Opoziție și singurei mișcări reale naționaliste de trezire națională din România, Partidul S.O.S. România.

Am solicitat drept la replică televiziunii Realitatea TV pe această temă și nu a fost acordat până la această oră, conform obiceiului, ceea ce ne conferă dreptul de a adresa o plângere la CNA, precum și dreptul de a ne apăra în justiție atât pe parte civilă, cât și penală. Anunțăm pe această cale că toți cei care inventează legături de acest fel trebuie să aducă probe, iar în caz contrar vor răspunde în fața justiției.

Întâlnirea regională din Banat a Partidului S.O.S. România a fost un eveniment public la care au participat mii de persoane și la care a fost prezentă și presa tocmai pentru că partidul nu are nimic de ascuns, așadar, dacă acolo s-a strecurat vreun personaj compromițător, acest lucru a fost făcut fără știrea partidului, dar sigur cu știrea jurnaliștilor, cunoscători ai zonei și ai mafiei locale.

Faptul că ulterior a fost declanșată o campanie de discreditare arată că presa a acționat la pont, pentru că, spre deosebire de Partidul S.O.S. România care nu cunoaște asemenea personaje, jurnaliștii respectivi au fost trimiși tocmai ca să genereze pretexte de a discredita un eveniment de un real succes.

Dacă fotografia prezentată în presă este reală, se poate observa că persoana respectivă stă în spatele sălii, poziționată lângă ușa de acces, fără legătură cu evenimentul, iar cine a evidențiat-o, a acționat la pont în scopul denigrării partidului și în special a persoanei Președintelui Diana Iovanovici-Șoșoacă.

Campaniile de denigrare virulente și deja agonice împotriva Partidului S.O.S. România, dar mai ales împotriva Președintelui Diana Iovanovici-Șoșoacă, aceasta fiind ținta principală, care se succed în ultima vreme, reprezintă dovada slăbiciunii și a disperării sistemului față de forța națională coalizată în jurul persoanei Președintelui Senator Av. Diana Iovanovici-Șoșoacă.

Biroul de Presă Partidul S.O.S. România 25.03.2024

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

Copii certați și înjurați în limba română ca să înțeleagă că limba maghiară e frumoasă!

Un cadru didactic de la o școală dintr-un oraș ardelean și-a prezentat o metodă didactică…

11 ore ago

8 Mai 1882 –  Cum tremura Ungaria la auzul înființării Comitetului  „România Iredentă” devenită mai apoi Societatea Carpații

La 8 mai 1882 la Budapesta era emisă circulara ministrului de interne regal maghiar, prin…

18 ore ago

Invitație la marcarea Zilei Independenței României la Carei

"Direcția de Cultură Carei, vă invită vineri, 10 mai 2024, începând cu ora 12.15, pe…

18 ore ago

Seară a memoriei anticomuniste. La București, va fi evocat jurnalistul MIHAI CREANGĂ

Joi 9 mai 2024, ora 17, la Academia Civică – București, Strada Jean Louis Calderon…

o zi ago

Școala Brâncovenească te invită luni, 3 Iunie, Casa de Cultură la conferința “Riscuri pentru sănătatea mintală la nouă generație”

“Aceasta este drama cea mare a copilului sau a tânărului culturii mediatice: discrepanţa uriaşă dintre…

2 zile ago