Site icon Glasul.info

Este interzisă UNITATEA neamului românesc? Ziua Aromânilor interzisă pe facebook!

Este interzisă UNITATEA neamului românesc? Ziua Aromânilor interzisă pe facebook!

Este interzisă UNITATEA neamului românesc? Ziua Aromânilor interzisă pe facebook!

Ziua Națională a Aromânilor (în aromână Dzua Natsionalã a Armãnjilor) a fost adoptată pe data de 23 mai 1990 și se sărbătorește în România și câteva țări balcanice. Așadar este o sărbătoare perfect legală și încă neinterzisă de către antiromânii care s-au perindat la conducerea României.

Pentru ce Doamne iartă-mă ai interzice o postare dedicată Zilei Aromânilor în care să le urezi la mulți ani? Cumva ne-am obișnuit cu cenzura aberantă de pe facebook, însă asta întrece orice limită a închipuirii. Dacă nu e o greșeală a algoritmilor și a inteligenței artificiale pe care facebook ne anunță că a implementat-o pentru a modera postările de pe facebook, atunci singura bănuială se mai poate îndrepta doar către o acțiune antiromânească, îndreptată împotriva dorinței de UNITATE a neamului românesc.

DA! Aromânii sunt frații noștri! Fac parte din acest mare neam al tracilor răspândit în multe colțuri ale Europei! Și nu ne vom dezice niciodată de rădăcinile noastre, indiferent cât de mare ar fi cenzura. După cum vedeți ne confruntăm cu o cenzură drastică atunci când e vorba de postări cu subiecte istorice importante sau identitare. Dacă nici măcar o postare în care le uram la mulți ani aromânilor nu este permisă de Facebook, voi vă dați seama ce vremuri trăim?

Săptămânile trecute am avut câteva postări despre Mihai Eminescu care la fel au fost șterse fără nicio explicație sub același gen de acțiuni de cenzură. Dacă vreți să vedeți tot ce publicăm pe Glasul.info, intrați pe grupul de Whatsapp al paginii noastre:

https://chat.whatsapp.com/JCYVsnIo3bzL4AZ3icH3XK

Grupul de Whatsapp al paginii Glasul.info
Exit mobile version