Site icon Glasul.info

De ce câștigă “extremiștii de dreapta” puterea în Europa? Dedicație muzicală pentru “aleșii poporului”!

Jean Moscopol / Facebook

Comentariile sunt de prisos, în ceea ce privește rezultaul voturilor… Concluzia este simplă pentru mulți analiști politici: DOAR ATÂT POATE DEMOCRAȚIA! DAR, DIN PĂCATE, E UN RĂU NECESAR!

Se pune întrebarea: De ce câștigă “extremiștii de dreapta” puterea politică?

Răspuns argumentat:

  1. Consecințele marilor migrații din ultimii ani este o decizie politică internațională care afectează bunăstatrea cetățenilor europeni.
  2. Corupția dusă la extreme, în special în fostele state comuniste, afectează grav stabilitatea socială a europenilor.
  3. Propaganda progresistă dezonorează valorile naționale a fiecărui stat european și creează dese proteste și crize politice.
  4. Fundamentalismul religios de orice tip împotriva creștinismului este din ce în ce mai vizibil și agresiv.

Acestea sunt cele 4 argumente esențiale a creșterii electorale a “extremismului de dreapta” care au avut un rol deciziv în afectarea “democrației europene”. Și dacă aceste elemente nu vor înceta cât mai repede, prevăd în scurt timp mișcări revoluționare care vor afecta radical UE, un obiectiv politic internațional pregătit de “dușmanii Europei”. În concluzie, cine crește “extremismul în Europa”? Nu falsa democrație? Cine dorește destrămarea Europei? Extremiștii sau “democrații” incompetenți și corupți care preferă stabilitatea minorităților naționale în detrimentul proprilor cetățeni?

Tara comunista
Jean Moscopol - Gheorghiu Dej și Hrușciov - Totu-i perfect!

MAGAZIN CRITIC – Nihil Sine Deo / Știri ALESE cu GRIJĂ de suflet

Exit mobile version