De ce câștigă “extremiștii de dreapta” puterea în Europa? Dedicație muzicală pentru “aleșii poporului”!

Comentariile sunt de prisos, în ceea ce privește rezultaul voturilor… Concluzia este simplă pentru mulți analiști politici: DOAR ATÂT POATE DEMOCRAȚIA! DAR, DIN PĂCATE, E UN RĂU NECESAR!

Se pune întrebarea: De ce câștigă “extremiștii de dreapta” puterea politică?

Răspuns argumentat:

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro
  1. Consecințele marilor migrații din ultimii ani este o decizie politică internațională care afectează bunăstatrea cetățenilor europeni.
  2. Corupția dusă la extreme, în special în fostele state comuniste, afectează grav stabilitatea socială a europenilor.
  3. Propaganda progresistă dezonorează valorile naționale a fiecărui stat european și creează dese proteste și crize politice.
  4. Fundamentalismul religios de orice tip împotriva creștinismului este din ce în ce mai vizibil și agresiv.

Acestea sunt cele 4 argumente esențiale a creșterii electorale a “extremismului de dreapta” care au avut un rol deciziv în afectarea “democrației europene”. Și dacă aceste elemente nu vor înceta cât mai repede, prevăd în scurt timp mișcări revoluționare care vor afecta radical UE, un obiectiv politic internațional pregătit de “dușmanii Europei”. În concluzie, cine crește “extremismul în Europa”? Nu falsa democrație? Cine dorește destrămarea Europei? Extremiștii sau “democrații” incompetenți și corupți care preferă stabilitatea minorităților naționale în detrimentul proprilor cetățeni?


MAGAZIN CRITIC – Nihil Sine Deo / Știri ALESE cu GRIJĂ de suflet

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Constantinescu-Motru Ioan

Analist politic și ziarist

Lasă un răspuns

Next Post

Valea Uzului este baricada demnității noastre de români care nu a putut fi răpusă

mie iun. 12 , 2024
Hristos a înviat! Valea Uzului este baricada demnității noastre de români care nu a putut fi răpusă. Să o ținem fraților, așadar în picioare! Ieri am fost la Dărmănești, Dofteana, Comănești, Moinești pentru a mobiliza oamenii să se strângă din nou în Cultul Eroilor de Înălțarea Domnului la Cimitirul Internațional […]
Valea Uzului este baricada demnității noastre de români care nu a putut fi răpusă

Poate vă place și:

libris.ro