Site icon Glasul.info

FRICA ARE OCHII MARI

en.wikipedia.org

SE TEM DE TRUMP: O A DOUA TENTATIVĂ DE ASASINARE A REPUBLICANULUI DONALD TRUMP A FOST ORGANIZATĂ PE UN TEREN DE GOLF DIN FLORIDA. TERORISTUL ESTE UN „ACTIVIST” CARE A CĂLĂTORIT DIN HAWAII, CARE VĂDIT CUNOȘTEA ZONA ȘI CARE A FOST BINE INFORMAT ASUPRA PROGRAMULUI CANDIDATULUI LA PREȘEDINȚIE

16/09/2024| Traian Horia✎

După ce ani de zile l-a descris pe Donald Trump ca fiind „băiatul rău” al politicii americane din toate punctele de vedere, folosind frecvent dezinformarea sau știrea falsă, presa controlată prin elite neomarxiste din SUA are desigur o culpă morală în faptul că Trump a fost din nou ținta unei tentative de asasinat în Florida. Atacul din West Palm Beach (Florida) a fost organizat la puțin timp după ce, în iulie 2024, în timpul unei întâlniri cu suporterii organizată în Penssilvanya, candidatul presidențial Donald a fost rănit la ureche de tirul lui Thomas Matthew Crooks (20 ani), un „activist” provenit dintr-o familie fidelă Partidului Democrat American cvasi-neomarxist. De această dată, un bărbat înarmat, bine-informat asupra programului lui Trump și care vădit cunoștea zona, a încercat să îl împuște pe politician în timp ce acesta juca golf. Potrivit The Telegraph, un agent din Secret Service a deschis focul asupra unui suspect echipat cu o pușcă AK-47 cu lunetă, care ocupase poziție de tragere lângă gardul proprietății, la cca 300 de metri distanță de locul unde se afla Republicanul. ,,Cu o pușcă și o lunetă, asta nu este o distanță mare”, a declarat Rick Bradshaw, șeriful din Palm Beach, citat de jurnaliști. Suspectul a fost identificat duminică seara ca fiind Ryan Wesley Routh (58 de ani), descris ca un „activist” pro-Ucraina și care a demarat în trombă într-un Nissan negru după ce a fost descoperit. Routh a abandonat la fața locului două rucsacuri, arma și un aparat video cu care intenționa să filmeze atacul, și a fost capturat pe autostrada Interstate 95, FBI confirmând tentativa de asasinat și recunoașterea fugarului cu martori.

Agenții Secret Service au tras de patru ori asupra atentatorului Ryan Wesley Routh (sursa imagine Sky News)

Donald Trump a fost condus la adăpost, la reședința sa din Mar-al-Lago, aflată la câteva mile distanță de teren: el s-a mărginit să comenteze laconic „A fost, fără îndoială, o zi interesantă”. Reuters informează că asupra lui Routh s-a tras de cel puțin patru ori în timpul incidentului, fără însă ca acesta să fie atins. Pentru ceea ce apare a fi un atac minuțios planificat, aceeași sursă menționează că Routh a călătorit în Palm Beach din Hawaii, unde își are locuința. Ca și primul atentator (Crooks apare într-un clip publicitar al colosului Black Rock, viitor administrator financiar al Ucrainei printr-o ,,bancă a reconstrucției” ), Routh este și el „vedeta media”, cu un interviu acordat oficiosului „progresist” New York Times, referitor la experiența sa ucraineană, după ce călătorise la Kiev pentru a ajuta „efortul de război”. Teroristul este un produs al unei Americi alienate de expunerea prelungită la ONG-uri ,,activiste”, la presă ,,formatată” neo-marxist (gen DW, The Guardian, France 24, The New York Times, CNN, The Washington Post ș.a.), respectiv la un sistem de Educație și universitar care a fost mutat ,,ideologic” către extrema stângă: este o Americă a urii, care, deseori pe finanțări nerambursabile, a fost obișnuită să-i urască pe toți cei care i-au fost prezentați la televizor ca fiind ,,băieți rai” ai polițicii și care a dat societății americane (culmea, în numele ,,libertății de expresie,,- șic!, n.n.) grupuri extremiste de anarhiști, troțkiști, Antifa, ,,haștag rezist” care merg la proteste cu scuturi, căști, sprayuri lacrimogene și bate. Ca și Crooks, idiotul util de azi Routh a fost ani de zile țintă a unui bombardament informațional care a implicat și manipulare, și care a sosit din toate sursele și direcțiile, organizat ca să-l descrie permanent pe ,,naționalistul”, ,,rasistul”, politicianul anti-migrație ilegală, anti- ,,progresistul” Donald Trump ca fiind ,,inamicul nr. 1 al Americii”. Frica de Trump provoacă ură anti-Trump, iar ura ruinează întotdeauna prestigiul oricărei țări democratice. Publicația noastră a avertizat repetat asupra faptului că presa mainstream (controlată în SUA de șase grupuri financiare) crează false ținte, dictate ideologic de finanțatori (e.g. o fantomatică „extremă dreaptă” care nu este niciodată explicitată) în timp ce „extrema stângă” autentică- prin oameni intoleranți precum Crooks, Routh sau atacatorii Conservatorilor Robert Figo (premierul Slovaciei) sau Elon Musk (om de afaceri nord-american) produce efecte directe în politică. Foarte posibil, ,,elitele” din spatele acestui triumvirat al urii si dezbinării vor fi deconspirate la un moment dat chiar de Donald Trump, aflat din nou într-o nefericită postură de victimă.

PRESĂ. ADJECTIV. TRAIAN HORIA – BLOG de JURNALIST

Exit mobile version