Site icon

International Conference of Teachers „Education and human science” 2024

În contextul actual al sistemului de învățământ european, care se confruntă cu diverse provocări și transformări, Euro Education Federation și Școala Gimnazială Nr. 47 din București invită cadrele didactice din învățământul preuniversitar din România și străinătate la prima ediție a Conferinței Internaționale „Educație, om și știință” – International Conference of Teachers „Education and human science”, organizată la Biblioteca Națională a României, Sala „Jeni Acterian”, în data de 5 octombrie 2024.

Conferința reprezintă o oportunitate pentru cadrele didactice din țară și străinătate de a împărtăși experiențele și rezultatele cercetărilor lor, prin publicarea lucrărilor într-un volum cu ISSN. Participarea este deschisă tuturor cadrelor didactice interesate, iar contribuțiile din aria curriculară sunt așteptate să acopere un spectru divers de subiecte relevante pentru mediul educațional, oferind cadrelor didactice din învățământul preuniversitar o platformă de excelență pentru a împărtăși idei, experiențe și perspective noi.

International Conference of Teachers „Education and human science”, ediția I, reprezintă un pas important către promovarea excelenței în educație, evidențiind importanța ariilor curriculare și schimbului de cunoștințe în beneficiul elevilor și al societății în ansamblu.

Participarea la această conferință nu este doar o oportunitate de creștere profesională, ci și un gest de susținere a schimbului de idei și practici educaționale, contribuind astfel la construirea unei societăți bazate pe cunoaștere și înțelegere.

Unul dintre punctele forte ale acestui eveniment este accentul pus pe schimbul de idei și experiențe între cadrele didactice, promovând astfel inovația și creativitatea în actul educațional.

Participarea la această conferință reprezintă nu doar o oportunitate de dezvoltare profesională, ci și un mod de a susține schimbul de idei și de a contribui la creșterea calității învățământului românesc. Cadrele didactice sunt încurajate să împărtășească bune practici, să își îmbogățească cunoștințele și să contribuie la construirea unui mediu educațional mai eficient și mai incluziv, care să răspundă nevoilor specifice ale elevilor din diverse categorii sociale și culturale.

IMPORTANT!
Pentru a fi incluse în volumul International Conference of Teachers „Education and human science”, lucrările trebuie trimise până pe data de 25 septembrie 2024, la adresa de email: ictschool47@yahoo.com. Prezentarea volumului va avea loc în ziua conferinței, la Biblioteca Națională a României, Sala „Jeni Acterian”, începând cu orele 10.00.

Participarea la această conferință este opțională și individuală. Se adresează cadrelor didactice de la toate nivelurile de învățământ preuniversitar din țară și străinătate. Conferința va avea și o secțiune care se adresează altor categorii profesionale care se dedică cercetării și științei.

Taxa de participare: 100 lei și include accesul la lucrările conferinței și coffee-break, mapa cu materialele de conferință, certificatul de participare și volumul cu lucrările susținute în cadrul conferinței.

Participanții la conferință vor redacta o lucrare de 3-5 pagini, în Word, font Times New Roman, caractere de 12, spațierea la un rând distanță, precizând bibliografia consultată. Lucrarea va fi însoțită de un rezumat scurt (150-200 cuvinte) în limba engleză și 5-7 cuvinte-cheie (limba engleză).

Notele de subsol se redactează cu Times New Roman, caractere de 10 și spațiere la un rând distanță. Notele de subsol se vor numerota în mod continuu pentru întreaga lucrare şi nu prin reluarea numerotării la fiecare pagină. În cazul lucrărilor citate, se menționează numele complet al autorului sau autorilor materialelor bibliografice citate, urmat de titlul materialului (carte, articol), editura/revista, orașul, anul apariției/numărul revistei, numărul paginii/paginilor. Denumirile editurilor, precum și cele ale cărților şi revistelor se scriu complet, nu prescurtat. Titlurile cărților şi articolelor se culeg cursiv/italic, în limba în care acestea au fost publicate. Denumirile revistelor se vor culege între ghilimele. Dacă se folosesc articole care sunt disponibile online, citarea acestora se va face după regulile de mai sus, cu mențiunea că „documentul este disponibil online la adresa…” și indicarea datei ultimei accesări.

Exit mobile version