Site icon Glasul.info

Mass-media răspândește minciuna că o femeie a murit din cauza schimbării legii avortului din SUA

stiripentruviata.ro

Presa de peste ocean s-a umplut vineri cu povestea lui Amber Thurman, o femeie din statul american Georgia, care a murit în 2022, după ce Curtea Supremă SUA a permis fiecărui stat în parte să legifereze avort conform culturii locale.

Multe publicații americane susțin că Amber a murit pentru că legea nu le-ar mai fi permis medicilor să efectueze un procedura de dilatație și chiuretaj.

Dar care este adevărul?

Femeia făcuse avort medicamentos, după care organismul ei nu a eliminat complet resturile copiilor uciși, iar ea a făcut septicemie, o infecție generalizată.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Procedura de dilatație și chiuretaj poate fi efectuată pentru a avorta copilul, ucigându-l, dar și pentru a salva mama după ce copilul i-a murit în pântece.

Procedura făcută în al doilea tip de situație menționat nu a fost interzisă în Georgia și în niciun alt stat american, informează Live Action. În unele state, printre care și Georgia, a fost interzisă această procedură dacă este făcută pentru a ucide un copil nenăscut încă viu în pântecele mamei.

Concluzia: Ceea ce a ucis-o pe Amber este o combinație fatală între complicațiile avortului medicamentos și lipsa de reacție a medicilor, care erau obligați să-i facă dilatație și chiuretaj, pentru a-i salva viața.

Articolele publicate de presa pro-avort afirmă că septicemia este o complicație „rară” a avortului medicamentos, ceea ce este o altă minciună. Studii recente arată că avortul medicamentos este de patru ori mai riscant decât cel chirurgical realizat în primul trimestru de sarcină. Adică riscul este cu 300% mai mare! – integral pe stiripentruviata.ro.

Exit mobile version