Site icon Glasul.info

Primăria Carei nu mai are bani pentru plata salariilor tuturor angajaților. Scutiri de majorări și penalități!

buletindecarei.ro

Preocupat mai mult de discriminarea românilor și de denigrarea familiei Ciută decât de administrarea Careiului, primarul evazionist Kovacs a dat de fundul sacului bugetului local.

Primăria Carei nu mai are bani de salarii pentru toți angajații! Acesta e rezultatul administrării orașului de un evazionist, falimentator cu experiență, datornic la bugetul local și de stat.

S-a ajuns la fundul sacului. Prin OUG 107/2024, discriminatorul de români Marcel Ciolacu și clica lui de miniștri își bat joc taman de contribuabilul onest, adică de oamenii integri care își plătesc la timp taxele  și impozitele. Nu e cazul primarului Eugen Kovacs, un evazionist notoriu cu datorii la bugetul de stat pentru care are reținere lunară de 30% pe venit.

Păi de unde să aibă primăria bani de salarii dacă sunt scutiți toți debitorii de majorări și penalități?

Primarul evazionist calcă în picioare tot ce ține de legal și bun simț și plătește din ultimele rămășițe ale bugetului local suma de 125 de mii de lei pentru o expoziție canină și pentru formații de gitani aduși din Ungaria pentru urechile unui vice decrepit. – continuarea pe buletindecarei.ro.

Buletin de Carei,

singurul portal românesc de știri din Carei, supus cenzurii și amenințărilor pentru informațiile bine documentate oferite cititorilor

Exit mobile version