Site icon Glasul.info

SALVATORUL montan care n-a mai putut fi salvat. Mesaj impresionant pentru ION NEGREA!

Copy of Salford & Co. Presents - 1

by Aura Stoenescu

Unul dintre cei mai experimentați salvatori montani din România, Ion Negrea, a încetat prematur din viață, la 57 de ani. El a căzut, săptămâna trecută, de pe cabana pe care o avea la Rânca și, deși inițial nu părea atât de grav, medicii n-au reușit să-l mai țină în viață decât câteva zile. Sabin Cornoiu, directorul Salvamont Gorj, președinte Salvamont România și bunul său coleg și prieten, a postat un mesaj impresionant pe Facebook, în care surprinde momente din viața de salvator pasionat pe care a dus-o.

„Rămas bun Ion Negrea, un adevărat salvator, un adevarat camarad și prieten pe care am avut onoarea să îl am alături aproape 30 de ani și în sute de acțiuni de salvare .

A fost unul dintre cei mai compleți salvatori, salvator montan, salvator speolog, salvator acvatic, scafandru de salvare din ape libere și din mediul subteran acvatic, specializat salvator din mediul urban și industrial la Paris în 1998- unul dintre primii salvatori de acest gen din România, dar peste toate astea a fost un camarad de excepție, un salvator profesionist în cel mai vocațional sens al cuvântului, reușind să îmbine perfect viața de familie cu greutățile acestei profesii. (…)” – integral pe verticalonline.ro.

Exit mobile version