Site icon Glasul.info

Nu e treaba noastră dacă Mircea Geoană a condus beat?

evz.ro

Am vrut să aflăm de la Poliția Română dacă ,,independentul” candidat a condus sau nu beat. E o informație publică relevantă dacă un om politic care conduce beat, nerespectînd legea, vrea să ne devină președinte. Vrea să ne conducă treaz sau tot băut? Așa că le-am scris în 21 septembrie:

,,Bună seara,

În virtutea prevederilor Legii 544/ 2001 privitoare la informații de interes public,

A disponibilității dvs. profesioniste de a stabili o legătură sinceră și permanentă cu mass-media,

A dreptului opiniei publice la o corectă informare,

Având în vedere că anterior, dl Mircea  Geoană , om politic – persoană publică, a fost surprins și fotografiat de jurnaliști consumând mai multe pahare de vin într-un restaurant din București înainte de a urca la volan (https://evz.ro/reactia-politiei-rutiere-dupa-ce-mircea- geoana -s-a-urcat-baut-la-volan-imagini-prezentate-in-exclusivitate-de-evz-video.html),

Dat fiind că la acel moment, mass-media a anunțat că Brigada Rutieră București ,,a demarat verificări pentru stabilirea situației de fapt”,

Vă rugăm să ne sprijiniți cu următoarele informații:

1. Dacă la nivelul instituției au fost definitivate verificările în acest caz care l-a implicat pe omul politic Mircea Geoană?

2. Dacă a fost emisă o decizie a investigatorilor pentru acest caz?

3. Care a fost respectiva decizie?

Vă mulțumim!

Cu stimă și considerație pentru activitatea dvs.,

Buțu Radu Bogdan, jurnalist, director al publicației online MagazinCritic.ro

Am primit astăzi un răspuns incredibil, deși previzibil:

Așadar, nu e treaba presei sau a oricărui cetățean de rînd dacă Mircea Geoană sfidează legea și conduce beat ori ba. Concluziile le trageți dvs.! Eu votez în consecință. (Radu Buțu)

Exit mobile version