Pentru mulți este o mare enigmă motivul pentru care Crin Antonescu, aflat cândva pe cai mari cu PNL, a cedat partidul integral în mâinile lui Iohannis și mafiei PDL-iste din jurul său. Ba chiar există liberali care au demisionat după fuzionarea cu PDL și îl indică pe Crin Antonescu ca fiind principalul trădător care a lăsat ca partidul să fie confiscat de mafia băsistă, metamorfozată între timp în noua mafie iohannistă.
Șoc și groază: Crin Antonescu spune că doar Kelemen Hunor a reușit să-l convingă să revină în politică și să fie candidat la președinție! (sâc!)
După încheiere protocolului de colaborare între PSD, PNL, UDMR și minorități, de fapt o coaliție antiromânească pe față, Crin Antonescu a dezvăluit că primul care l-a propus pe el candidat la președinția României din partea acestei coaliții antiromânești a fost nimeni altul decât liderul UDMR, Kelemen Hunor, cel care este disperat acum să ajungă directorul SRI.
La rândul său, Crin Antonescu a ținut să declare că a votat la parlamentarele din acest an cu UDMR, respectiv pentru Camera Deputaților. Deci, dacă avem mai mulți deputați UDMR în acest an în parlament, atunci este și “meritul” votului lui Crin Antonescu!
“Nu l-am votat pe Călin Georgescu, pot să vă spun că la Parlament, la Senat am votat cu PNL-ul, dar la Cameră (n.r. Camera Deputaților) am votat cu UDMR-ul.“
Dar de unde atâta afinitate între Crin Antonescu și UDMR? Pentru asta trebuie să ne întoarcem mult în timp, până în anul 2014, anul în care Crin Antonescu i-a cedat pe tavă PNL-ul lui Iohannis și când a mai făcut și multe alte acte de trădare împotriva poporului român. În anul 2014, comisia comună a camerelor parlamentului, investită pentru propunerea de revizuire a Constituției României, a fost condusă de Crin Antonescu. Tocmai atunci CCR a constatat că 26 de articole și alineate din proiectul de revizuire a Constituției erau neconstituționale. Proiectul de revizuire a Constituției a fost înaintat CCR de către comisia comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru elaborarea propunerii legislative de revizuire a Constituţiei României, condusă de nimeni altcineva la acel moment decât de Crin Antonescu, care era președintele Camerei Senatului.
Curtea Constituțională a României a respins la acea vreme propunerea de revizuire a Constituției fiindcă nu mai puțin de 26 de articole propuse acordau autonomie unor teritorii românești, pe criterii etnice, pentru maghiarii din România.
Cu alte cuvinte, de la înălțimea funcției sale în statul român, Crin Antonescu a apărat și sprijinit interesele UDMR și implicit pe cele ale Ungariei în România! Un cumplit act de trădare! De aici și marea afinitate dintre UDMR, recte Kelemen Hunor și Crin Antonescu!
Deci românii sunt chemați acum să-l voteze pe trădătorul de Crin Antonescu (cel care a predat PNL-ul lui Iohannis), la recomandarea “patriotică” a lui Kelemen Hunor?
Donează pentru Glasul.info!
În conturile de la Banca Transilvania: RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei) | RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)
O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă.Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii
Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul
Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.
Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.
Vreți să mai avem alegeri libere în ROMÂNIA? Vreți să mai avem dreptul de a ne alege conducătorii sau vreți să ne întoarcem la stadiul de țară ocupată? Soluția: Participați pe data de 30 decembrie 2024, în fața Curții de Apel București, de la ora 13,00, la procesul public pentru […]