libris.ro

Forte externe pregatesc Romania si cetatenii acesteia pentru o eventuala colonizare. Ministerul Educatiei doreste ca ISTORIA predata copiilor sa formeze „mecanisme intelectuale care sa previna orice forme de nationalism”!

Forte externe pregatesc Romania si cetatenii acesteia pentru o eventuala colonizare. Ministerul Educatiei doreste ca ISTORIA predata copiilor sa formeze „mecanisme intelectuale care sa previna orice forme de nationalism”!

Forte externe pregatesc Romania si cetatenii acesteia pentru o eventuala colonizare. Ministerul Educatiei doreste ca ISTORIA predata copiilor sa formeze „mecanisme intelectuale care sa previna orice forme de nationalism”! Asistam mai nou la o inca o perioada tulbure din istoria Romaniei, in care se cauta estomparea sau inabusirea inca din fasa a sentimentului national romanesc. Asa cum mai demult inaintasii nostri au suferit sub cizmele grele ale unor invadatori, care au cautat sa loveasca direct in constiinta nationala a poporului nostru, acum noi romanii traim aceleasi vremuri pe care stramosii nostri le-au trait in niste teritorii rupte din trupul Romaniei in care s-a incercat deznationalizarea romanilor.

In sistemul de invatamant „romanesc” actual li se impune profesorilor de Limba și literatura română „să stimuleze asumarea multiculturalității și multiperspectivității” sau „să prevină orice forme de naționalism” si sa indrume copiii catre un „comportament empatic intercultural”. 

Potrivit proiectului de programa scolara:

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


  • „în ciclul gimnazial istoria își asumă formarea unor mecanisme intelectuale care să prevină orice forme de naționalism, de formarea de stereotipii și xenofobie”
  • In clasa a V-a, la istorie copiii invata la capitolul Europa medievala un studiu de caz „particular”: „diversitatea culturală în lumea românească: Brașov și Cluj”
  • In clasa a VI-a, la istorie copiii invata  despre „secolul naționalităților” si trebuie „să realizeze un produs care ilustrează contribuția diferitelor civilizații la dezvoltarea patrimoniului cultural comun”
  • In clasa a VIII-a, copiii invata la „Istoria românilor” doua capitole inedite: „Minoritățile naționale în România” si pentru lectia „România în Al Doilea Război Mondial” – (doar) „Holocaust-ul în România”.

Treptat, toti acesti trepadusi si mercenari aflati in slujba celor care urasc de moarte neamul romanesc, vor sa stearga orice urma a nationalismului si a patriotismului romanilor. Incepand imediat de dupa 1990, acestia au sadit in constiinta nationala romaneasca, prin intermediul nenumaratelor trusturi de presa, adesea sustinute logistic, financiar si institutional chiar de catre statul roman, faptul ca a fi nationalist sau patriot echivaleaza cu o deviatie de la normalitate, cu o stare de dezechilibru ideologic.

Generatiile viitoare de copii romani vor cunoaste mai degraba istoria altor neamuri decat pe cea a romanilor si vor ramane frustrate, fara sa cunoasca adevarata istorie a neamului romanesc, in mare parte ascunsa si „demitizata”, atat de catre bolsevicii instalati la conducere la jumatatea secolului trecut in Romania cat si de neomarxistii actuali care cauta sa distruga prin dogmele marxismului cultural orice forma de mandrie nationala.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info