RSS

„Purtătorul de geantă al lui Mir…

În urmă cu câțiva an…

FAO: Sunt necesari pași importan…

Sunt necesari pași i…

Lansare de carte care îi va pune…

La București se lans…

Mișcarea politică ROMÂNIA MARE Î…

Mișcarea politică RO…

Daniel Gheorghe: USR are o obses…

Deputatul liberal Da…

150 de Torțe pentru Eroii Români…

"Astăzi o Torță; pe …

Bolșevicii ăștia mici de la USR …

Bolșevicii ăștia mi…

Război ideologic grețos pe Wikip…

Cine a avut vreodată…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Forte externe pregatesc Romania si cetatenii acesteia pentru o eventuala colonizare. Ministerul Educatiei doreste ca ISTORIA predata copiilor sa formeze „mecanisme intelectuale care sa previna orice forme de nationalism”!

Print Friendly, PDF & Email

Forte externe pregatesc Romania si cetatenii acesteia pentru o eventuala colonizare. Ministerul Educatiei doreste ca ISTORIA predata copiilor sa formeze „mecanisme intelectuale care sa previna orice forme de nationalism”! Asistam mai nou la o inca o perioada tulbure din istoria Romaniei, in care se cauta estomparea sau inabusirea inca din fasa a sentimentului national romanesc. Asa cum mai demult inaintasii nostri au suferit sub cizmele grele ale unor invadatori, care au cautat sa loveasca direct in constiinta nationala a poporului nostru, acum noi romanii traim aceleasi vremuri pe care stramosii nostri le-au trait in niste teritorii rupte din trupul Romaniei in care s-a incercat deznationalizarea romanilor.

In sistemul de invatamant “romanesc” actual li se impune profesorilor de Limba și literatura română „să stimuleze asumarea multiculturalității și multiperspectivității” sau „să prevină orice forme de naționalism” si sa indrume copiii catre un „comportament empatic intercultural”. 

Potrivit proiectului de programa scolara:

  • „în ciclul gimnazial istoria își asumă formarea unor mecanisme intelectuale care să prevină orice forme de naționalism, de formarea de stereotipii și xenofobie”
  • In clasa a V-a, la istorie copiii invata la capitolul Europa medievala un studiu de caz “particular”: „diversitatea culturală în lumea românească: Brașov și Cluj”
  • In clasa a VI-a, la istorie copiii invata  despre „secolul naționalităților” si trebuie „să realizeze un produs care ilustrează contribuția diferitelor civilizații la dezvoltarea patrimoniului cultural comun”
  • In clasa a VIII-a, copiii invata la „Istoria românilor” doua capitole inedite: „Minoritățile naționale în România” si pentru lectia „România în Al Doilea Război Mondial” – (doar) „Holocaust-ul în România”.

Treptat, toti acesti trepadusi si mercenari aflati in slujba celor care urasc de moarte neamul romanesc, vor sa stearga orice urma a nationalismului si a patriotismului romanilor. Incepand imediat de dupa 1990, acestia au sadit in constiinta nationala romaneasca, prin intermediul nenumaratelor trusturi de presa, adesea sustinute logistic, financiar si institutional chiar de catre statul roman, faptul ca a fi nationalist sau patriot echivaleaza cu o deviatie de la normalitate, cu o stare de dezechilibru ideologic.

Generatiile viitoare de copii romani vor cunoaste mai degraba istoria altor neamuri decat pe cea a romanilor si vor ramane frustrate, fara sa cunoasca adevarata istorie a neamului romanesc, in mare parte ascunsa si “demitizata”, atat de catre bolsevicii instalati la conducere la jumatatea secolului trecut in Romania cat si de neomarxistii actuali care cauta sa distruga prin dogmele marxismului cultural orice forma de mandrie nationala.


Comentarii

comentarii

Social Links

Glasul.info

Redacția la Glasul.info
Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism

Contact: redactie@glasul.info
Social Links
shop.yellowstore.ro
Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta
evomag.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Comodo SSL