Vreți să mai avem alegeri libere în ROMÂNIA?
Vreți să mai avem dreptul de a ne alege conducătorii sau vreți să ne întoarcem la stadiul de țară ocupată?
Soluția: Participați pe data de 30 decembrie 2024, în fața Curții de Apel București, de la ora 13,00, la procesul public pentru anularea deciziei prin care s-au anulat alegerile prezidențiale. Scoală-te Gheorghe, scoală-te Ioane! A venit vremea! Să vedem la fața locului cum se judecă procesul.
Alegerile prezidențiale, turul 2, din data de 8 decembrie 2024 au fost anulate de Curtea Constituțională. Chiar dacă nu are competență decât de invalidare. Motivul se pare că a fost….Călin Georgescu. Acesta, împreună cu avocații săi au formulat cotestații împotriva deciziei de anulare a alegerilor prezidențiale.
După ce, la termenul din 23 decembrie 2024 au acordat un nou termen pentru 13 ianuarie 2025, ulterior au emis o nouă hotărâre, anulând termenul din ianuarie. Astfel, noul termen din dosar a fost fixat pentru luni, 30 decembrie 2024.
La mijlocul lunii decembrie, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins ca nefondată excepţia necompetenţei generale a instanţelor judecătoreşti invocată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, SRI şi Statul Major al Apărării şi a admis excepţia necompetenţei materiale a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, aşa încât cauza a fost declinată Curţii de Apel Bucureşti.
Procesul este unul public așa că orice cetățean poate participa.
Avocata Elena Radu a spus, într-o intervenție la Realitatea PLUS, că întregul complet de judecată a fost înlocuit.
Avocata a mai adăugat că preschimbarea termenului și completul de judecată schimbat sunt legate de hotărârea guvernului pentru data alegerilor. Adică un guvern ilegitim cu un premier la fel de ilegitim desemnat de un președinte expirat deci tot ilegitim, face legea în România!
Nu v-ați săturat să fiți masă de manevră și contribuabili fără drept la alegeri libere?
Buletin de Carei
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei) | RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)
Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri
Showing 1-8 of 13 Books
Istoria ilustrata a Transilvaniei
By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop
O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă.Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii
Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures
By: Silvestru Moldovan
Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul
Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria
By: Silvestru Moldovan
Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.
Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat
By: Corvin Lupu
Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu
Oranki amintiri din captivitate
By: Dimitrie Bejan
Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan
Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale
By: Tiberiu Tudor
Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor
Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor
By: Gică Manole
Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole
Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.