Fabricantii de oameni politici

Nota noastra: S-a ajuns ca o șleahtă de corupţi atat din partidele politice cat si din serviciile secrete sa fie cei care trag sforile in multe domenii din Romania, inclusiv in mediul economic sau in lupta politica. Statul roman a fost transformat de acesti indivizi intr-un stat de tip mafiot.

 Presupun ca multi dintre dumneavoastra ati cautat zadarnic explicatia pentru mizeria umana din randurile politicienilor din Romania si in acelasi timp ati dorit sa stiti cine este responsabil pentru toata aceasta decadere morala si spirituala a elitei romanesti. Adevarul trist este ca noi nu mai avem cu adevarat o elita politica ci doar niste politruci fabricati la comanda!

Fabricanții de oameni politici

Gheorghe Ștefan alias „Pinalti“ – produs de succes al Casei de consultanță politică și P.R. „Săftoiu & Săftoiu“

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Potrivit propriilor afirmaţii autolaudative ale consultantului politic şi de comunicare Claudiu-Elwis Săftoiu, numitul Gheorghe Ştefan, alias „Pinalti“, a apărut pe scena vieţii politice din România ca rezultat al primului experiment electoral de succes al companiei Capital Promotion (Săftoiu & Săftoiu“). La alegerile locale din anul 2004, compania „Săftoiu & Săftoiu“ s-a ocupat de campania electorală a liberalului Gheorghe Ştefan, care a câştigat alegerile pentru funcţia de primar al municipiului Piatra Neamţ.

Cat de mult nu s-a discutat pe tema controverselor legate de diferite personaje sinistre care gravitau in jurul lui Basescu si al Elenei Udrea? Gheorghe Ștefan alias „Pinalti“, este unul dintre aceste personaje sinistre.

Dezvăluirile din „zuhaus“ ale suspectului „Pinalti“, produsul Casei de consultanţă Săftoiu & Săftoiu“ , ne confirmă, cu valoare juridică doveditoare, ceea ce multă lume ştie, dar nu poate dovedi. Această generoasă bancă de date „la purtător“ deţine informaţii despre, cităm: „(…) toate sumele şi numele a peste 100 de persoane, cu rang de prim miniştri, secretari de stat, funcţionari publici din ministere, de la Secretariatul General al Guvernului, parlamentari, oameni de afaceri, avocaţi (…)“, cu toţii implicaţi în fapte de mare corupţie – trafic de influenţă, dare şi luare de mită, spălare de bani, evaziune fiscală. Care, mai precizează suspectul „Pinalti“, rămân cu banii în conturile personale sau ale societăţilor de afaceri pe care le administrează ori le controlează prin interpuşi.

Nu întâmplător am adus finalul acestor sumare consideraţii în zona spionajului şi a contraspionajului. Informaţiile care încep să apară din anchetele în plină desfăşurare fac trimitere la filiere externe, cu puncte de plecare ori terminus în areale ostile. Precedentul „Şereş-Nagy“ este doar unul foarte palid. Imaginaţia stimulată de conexiunile suspecţilor Gheorghe Ștefan, Toni Greblă, Elena Udrea ş.a. ne-ar putea duce cu gândul şi la agenţi „de carotare“” a suveranităţii deciziilor Parlamentului, Preşedinţiei şi Guvernului.

Cititi si: Toni Grebla a actionat pentru exproprierea romanilor de catre straini

Un foarte solid temei pentru ca demnitarii din zonele de risc să fie adecvat integraţi programelor naţionale de apărare împotriva spionajului şi a controlului străin ostil asupra deciziilor.

AUREL I. ROGOJAN 29 ianuarie 2015

Fabricantii de oameni politici, Coldea, Kovesi, Stanciu, imagine:Zlati Cornel
Fabricantii de oameni politici, Coldea, Kovesi, Stanciu, imagine:Zlati Cornel

Surse:

[1] cotidianul.roaltermedia.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Legenda lui Dacus – Danus şi cat de goţi au fost geţii?

mie feb. 4 , 2015
Ostilitatea romanilor faţă de formaţiunile statale getice din bazinul hidrografic al Dunării, din spaţiul carpato-balcano-danubiano-pontic, a început în momentul în care aceştia au înţeles că, în timp ce geții erau în măsură să-şi asigure, cu forţe proprii, mijloacele de supravieţuire din teritoriile pe care le ocupau, ei romanii, erau obligaţi […]
Legenda lui Dacus – Danus şi cat de goţi au fost geţii?, imagine: thraxusares.wordpress.com

Poate vă place și:

libris.ro