Pamflet

Bunicuta, Tapul si Birjarul

Romania a fost vanduta deja! Romania a fost cedata metru cu metru pentru a se plati compensatiile pentru daune de razboi. Artizanii acestei tradari ii cunoasteti: Bunicuta, Tapul si Birjarul. Ii puteti vedea in reprezentarea grafica de mai sus atat pe ei cat si „victimele” lor.
Cum care razboi? Da’ voi pe ce lume traiti? Imediat dupa ’89 Romania a fost parte beligeranta intr-un razboi economic fara mila! Si a pierdut fara drept de apel.Fabricile si uzinele construite cu sudoarea si cu sangele bunicilor si parintilor nostri zac ca adevarate victime ale unui masacru si unui genocid economic nemaintalnit.

Bunicuta, Tapul si Birjarul

Masacrul a fost imens.Nici macar un razboi adevarat cu arme, tancuri, aviatie nu putea declansa aceasta apocalipsa economica supra Romaniei cum au declansat-o cei care au condus timp de peste 25 de ani aceasta tara!
S-a dus o lupta crancena pentru ca noi sa nu mai avem fabrici, uzine, mijloace de productie de nici un fel; sa fim transformati intr-un staul de vite, de animale docile care sa asculte poruncile “stapanilor” de peste mari si tari.
Prin distrugerea industriei si implicit a locurilor de munca s-a dorit saracirea, depopularea si inrobirea populatiei Romaniei deopotriva. Comertul si orice initiativa de a deschide si de administra o afacere sunt descurajate in Romania prin coruptie, birocratie, taxe si impozite nenumarate si multe alte mijloace de descurajare a initiativelor de dezvoltare economica.
Tapul, bunicuta si piratul ( Constantinescu, Iliescu, Basescu)
Romania si romanii au pierdut acest razboi dar acum se duce un alt razboi: ne-au luat tot, ne-au luat fabricile si uzinele, ne-au luat locurile de munca, ne-au distrus sistemele de invatamant si de sanatate, ne-au distrus padurile  si acum vor sa ne distruga si pamanturile si apele.
Dar ce vor “EI” sa distruga cel mai mult sunt sufletele noastre! Sa ne dezradacineze, sa ne dezbine, sa ne preverteasca tot ce avem mai sfant si mai frumos la neamul romanesc!
Romani deschideti larg ochii si desfundati-va urechile: se duce inca o lupta impotriva a tot ce este romanesc si insasi cei care ne conduc incurajeaza si sprijina ANTIROMANISMUL OFICIAL. O spun patrioti din armata romana, o spun patrioti din serviciile secrete!

PS: Acesta este un pamflet si trebuie privit ca atare

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

2 Mai 1864 – Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de stat!

2 Mai 1864 - Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de…

3 zile ago

Un istoric bulgar susține restaurarea Monumentului Eroilor Români de la Smârdan

Presa locală bulgară din Vidin relatează faptul că un istoric local sugerează ca Monumentul Eroilor…

3 zile ago

1 Mai 1359 – Recunoașterea Mitropoliei Țării Românești, cu sediul la Curtea de Argeș, de către Patriarhia din Constantinopol

După o lungă perioadă conflictuală cu regatul Ungariei, care făcea presiuni chiar mai mari decât…

5 zile ago

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

5 zile ago

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

6 zile ago