RSS
TwitterFacebookPinterest

Bunicuta, Tapul si Birjarul

Romania a fost vanduta deja! Romania a fost cedata metru cu metru pentru a se plati compensatiile pentru daune de razboi. Artizanii acestei tradari ii cunoasteti: Bunicuta, Tapul si Birjarul. Ii puteti vedea in reprezentarea grafica de mai sus atat pe ei cat si “victimele” lor.
Cum care razboi? Da’ voi pe ce lume traiti? Imediat dupa ’89 Romania a fost parte beligeranta intr-un razboi economic fara mila! Si a pierdut fara drept de apel.Fabricile si uzinele construite cu sudoarea si cu sangele bunicilor si parintilor nostri zac ca adevarate victime ale unui masacru si unui genocid economic nemaintalnit.
 

Bunicuta, Tapul si Birjarul

 
Masacrul a fost imens.Nici macar un razboi adevarat cu arme, tancuri, aviatie nu putea declansa aceasta apocalipsa economica supra Romaniei cum au declansat-o cei care au condus timp de peste 25 de ani aceasta tara!

 
S-a dus o lupta crancena pentru ca noi sa nu mai avem fabrici, uzine, mijloace de productie de nici un fel; sa fim transformati intr-un staul de vite, de animale docile care sa asculte poruncile “stapanilor” de peste mari si tari.
 
Prin distrugerea industriei si implicit a locurilor de munca s-a dorit saracirea, depopularea si inrobirea populatiei Romaniei deopotriva. Comertul si orice initiativa de a deschide si de administra o afacere sunt descurajate in Romania prin coruptie, birocratie, taxe si impozite nenumarate si multe alte mijloace de descurajare a initiativelor de dezvoltare economica.
Tapul, bunicuta si piratul ( Constantinescu, Iliescu, Basescu)

Tapul, bunicuta si piratul ( Constantinescu, Iliescu, Basescu)

 
Romania si romanii au pierdut acest razboi dar acum se duce un alt razboi: ne-au luat tot, ne-au luat fabricile si uzinele, ne-au luat locurile de munca, ne-au distrus sistemele de invatamant si de sanatate, ne-au distrus padurile  si acum vor sa ne distruga si pamanturile si apele.
 
Dar ce vor “EI” sa distruga cel mai mult sunt sufletele noastre! Sa ne dezradacineze, sa ne dezbine, sa ne preverteasca tot ce avem mai sfant si mai frumos la neamul romanesc!
 
Romani deschideti larg ochii si desfundati-va urechile: se duce inca o lupta impotriva a tot ce este romanesc si insasi cei care ne conduc incurajeaza si sprijina ANTIROMANISMUL OFICIAL. O spun patrioti din armata romana, o spun patrioti din serviciile secrete!

PS: Acesta este un pamflet si trebuie privit ca atare


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info