libris.ro

Bunicuta, Tapul si Birjarul

Bunicuta, Tapul si Birjarul
Romania a fost vanduta deja! Romania a fost cedata metru cu metru pentru a se plati compensatiile pentru daune de razboi. Artizanii acestei tradari ii cunoasteti: Bunicuta, Tapul si Birjarul. Ii puteti vedea in reprezentarea grafica de mai sus atat pe ei cat si „victimele” lor.
Cum care razboi? Da’ voi pe ce lume traiti? Imediat dupa ’89 Romania a fost parte beligeranta intr-un razboi economic fara mila! Si a pierdut fara drept de apel.Fabricile si uzinele construite cu sudoarea si cu sangele bunicilor si parintilor nostri zac ca adevarate victime ale unui masacru si unui genocid economic nemaintalnit.
 

Bunicuta, Tapul si Birjarul

 
Masacrul a fost imens.Nici macar un razboi adevarat cu arme, tancuri, aviatie nu putea declansa aceasta apocalipsa economica supra Romaniei cum au declansat-o cei care au condus timp de peste 25 de ani aceasta tara!

 
S-a dus o lupta crancena pentru ca noi sa nu mai avem fabrici, uzine, mijloace de productie de nici un fel; sa fim transformati intr-un staul de vite, de animale docile care sa asculte poruncile “stapanilor” de peste mari si tari.
 
Prin distrugerea industriei si implicit a locurilor de munca s-a dorit saracirea, depopularea si inrobirea populatiei Romaniei deopotriva. Comertul si orice initiativa de a deschide si de administra o afacere sunt descurajate in Romania prin coruptie, birocratie, taxe si impozite nenumarate si multe alte mijloace de descurajare a initiativelor de dezvoltare economica.
Tapul, bunicuta si piratul ( Constantinescu, Iliescu, Basescu)
Tapul, bunicuta si piratul ( Constantinescu, Iliescu, Basescu)
 
Romania si romanii au pierdut acest razboi dar acum se duce un alt razboi: ne-au luat tot, ne-au luat fabricile si uzinele, ne-au luat locurile de munca, ne-au distrus sistemele de invatamant si de sanatate, ne-au distrus padurile  si acum vor sa ne distruga si pamanturile si apele.
 
Dar ce vor “EI” sa distruga cel mai mult sunt sufletele noastre! Sa ne dezradacineze, sa ne dezbine, sa ne preverteasca tot ce avem mai sfant si mai frumos la neamul romanesc!
 
Romani deschideti larg ochii si desfundati-va urechile: se duce inca o lupta impotriva a tot ce este romanesc si insasi cei care ne conduc incurajeaza si sprijina ANTIROMANISMUL OFICIAL. O spun patrioti din armata romana, o spun patrioti din serviciile secrete!

PS: Acesta este un pamflet si trebuie privit ca atare

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.



Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info