Site icon Glasul.info

Ria ria ria ria is satul de Romania!

Ria ria ria ria is satul de Romania!

Ria ria ria ria is satul de Romania!

Si daca esti satul cine te opreste domnule Sabin Gherman sa pleci si sa ne lasi? Mai ales ca daca vrei “la Hungaria” nu trebuie decat sa treci parleazul si esti acolo. Daca unica ta satisfactie in viata este sa-ti denigrezi tara si neamul de ce nu incepi domnule inca de acasa cu familia ta, sau nu-ti mai consideri rudele romani?

Daca te-ai saturat de Romania de ce nu pleci invartindu-te domnule? Acum sunt granitele libere, poti pleca oriunde vrei, fara sa te opreasca nimeni. Daca dumneata esti o asemenea “valoare” crezi ca Romania se va opri in loc daca dumneata nu mai esti?

Ria ria ria ria is satul de Romania!

Ba chiar cred ca Romania va rasufla usurata, ca si cum ar fi scapat de o capusa, de un parazit vopsit in culorile Ungariei. Cine te plateste domnule sa arunci cu excremente in toate valorile romanesti? Serviciile secrete maghiare, AVO sau chiar insusi Soros?


Sub masca perfida a luptatorului anti-sistem dumneata faci un joc foarte periculos si iti bati joc de neamul romanesc, sustinut din umbra de banii extremistilor si iredentistilor maghiari. O sa vina si timpul cand toti tradatorii neamului romanesc isi vor primi rasplata cu varf si cu indesat.

Dumneata domnule Sabin Gherman o faci pe-a ursul zicand tot timpul : ” Mor, mor, mor …” si nu mai mori in ciuda majoritatii romanilor. Exact ca ursul dumneata spui :” M-am saturat de Romania”;  pai si daca te-ai saturat ce mai stai, ce mai astepti? Mori dracului odata ca ursul sau pleaca daca te-ai saturat!


Dar dumneata nu alegi nici una din variante si continui sa continui sa-ti denigrezi tara, sa-i denigrezi pe romani, obiceiurile si traditiile acestora sub jalnica si perfida acoperire a “luptatorului” anti-sistem. Atat de anti-sistem ca este pornit doar impotriva unor partide si pentru altii e mielusel si cand e cazul chiar si pupincurist.

Nimic nu este demn de dispret si batjocura decat un roman tradator care se dovedeste a fi un propagandist antiroman.

“Ria Ria Ria Ria sa te cari din Romania!”

Sursa: Glasul-Moldovei.blogspot.md

Exit mobile version