Ria ria ria ria is satul de Romania!

Si daca esti satul cine te opreste domnule Sabin Gherman sa pleci si sa ne lasi? Mai ales ca daca vrei “la Hungaria” nu trebuie decat sa treci parleazul si esti acolo. Daca unica ta satisfactie in viata este sa-ti denigrezi tara si neamul de ce nu incepi domnule inca de acasa cu familia ta, sau nu-ti mai consideri rudele romani?

Daca te-ai saturat de Romania de ce nu pleci invartindu-te domnule? Acum sunt granitele libere, poti pleca oriunde vrei, fara sa te opreasca nimeni. Daca dumneata esti o asemenea “valoare” crezi ca Romania se va opri in loc daca dumneata nu mai esti?

Ria ria ria ria is satul de Romania!

Ba chiar cred ca Romania va rasufla usurata, ca si cum ar fi scapat de o capusa, de un parazit vopsit in culorile Ungariei. Cine te plateste domnule sa arunci cu excremente in toate valorile romanesti? Serviciile secrete maghiare, AVO sau chiar insusi Soros?


Sub masca perfida a luptatorului anti-sistem dumneata faci un joc foarte periculos si iti bati joc de neamul romanesc, sustinut din umbra de banii extremistilor si iredentistilor maghiari. O sa vina si timpul cand toti tradatorii neamului romanesc isi vor primi rasplata cu varf si cu indesat.

Dumneata domnule Sabin Gherman o faci pe-a ursul zicand tot timpul : ” Mor, mor, mor …” si nu mai mori in ciuda majoritatii romanilor. Exact ca ursul dumneata spui :” M-am saturat de Romania”;  pai si daca te-ai saturat ce mai stai, ce mai astepti? Mori dracului odata ca ursul sau pleaca daca te-ai saturat!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


apiland.ro


Dar dumneata nu alegi nici una din variante si continui sa continui sa-ti denigrezi tara, sa-i denigrezi pe romani, obiceiurile si traditiile acestora sub jalnica si perfida acoperire a “luptatorului” anti-sistem. Atat de anti-sistem ca este pornit doar impotriva unor partide si pentru altii e mielusel si cand e cazul chiar si pupincurist.

Nimic nu este demn de dispret si batjocura decat un roman tradator care se dovedeste a fi un propagandist antiroman.

“Ria Ria Ria Ria sa te cari din Romania!”

Sursa: Glasul-Moldovei.blogspot.md

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

One thought on “Ria ria ria ria is satul de Romania!

Lasă un răspuns

Next Post

Cand a mintit Lucian Boia in anii '70 sau acum?

mar mai 6 , 2014
Propagandist al comunismului pana in ’89 , Lucian Boia s-a trezit imediat dupa lovitura de stat din Romania fara “obiectul muncii” asa ca si-a gasit in timp niste sponsori care ii comandau si plateau “advertoriale” pe care acest Boia sa le ridice la rangul de adevaruri istorice. Prin ultimele sale […]
Cand a mintit Lucian Boia in anii '70 sau acum ?

Poate vă place și:

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)
libris.ro