Societate

Nu va mai vindeti pe brichete!

De ceva timp unii romani prefera sa fie „destepti” si „satuli” pentru o zi si prosti si flamanzi pentru patru ani! Nu va mai vindeti frati romani pentru brichete, pentru pixuri sau pentru alte fleacuri si nimicuri!

Oare chiar atat de mult s-a asezat ceata acestor vremuri peste mintile romanilor de nu mai vad, nu mai aud decat indrumati si manipulati de catre o ceata de nebuni si de misei?

Nu va mai vindeti speranta pentru o viata mai buna in schimbul porcariilor impartite de partidele politice! Asa s-ar cerne bine sita si s-ar indeparta tot felul de analfabeti, deputati „auto” sau alti delicventi cu patru clase ajunsi pe usa din dos in politica!

Nu va mai vindeti pe brichete!

Intr-o tara ca Romania ar trebui ca votul sa fie obligatoriu! Astfel politicienii si partidele politice nu vor mai putea cumpara alegatorii cu diferite „mite electorale” pentru simplu motiv ca nu-si vor mai permite si atunci vor trebuie sa vina cu niste programe electorale serioase, gandite bine si care sa fie realiste.

Alegatorii din Romania au primit de-a lungul timpului doar promisiuni care nu s-au indeplinit niciodata si au fost mintiti de 25 de ani.Boicotul votului nu este o solutie! In locul vostru vor vota cei care se vand pe brichete si pe pixuri! Chiar vreti sa va hotarasca soarta cei care vand pe asa ceva?

Mergeti la vot si votati cu cine vreti voi dar votati! Altfel vor vota pentru voi pixurile si brichetele, pungile cu malai sau cu faina, litrul de ulei sau de alcool!

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment
Share
Published by
Glasul.info

Recent Posts

Copii certați și înjurați în limba română ca să înțeleagă că limba maghiară e frumoasă!

Un cadru didactic de la o școală dintr-un oraș ardelean și-a prezentat o metodă didactică…

14 minute ago

8 Mai 1882 –  Cum tremura Ungaria la auzul înființării Comitetului  „România Iredentă” devenită mai apoi Societatea Carpații

La 8 mai 1882 la Budapesta era emisă circulara ministrului de interne regal maghiar, prin…

7 ore ago

Invitație la marcarea Zilei Independenței României la Carei

"Direcția de Cultură Carei, vă invită vineri, 10 mai 2024, începând cu ora 12.15, pe…

7 ore ago

Seară a memoriei anticomuniste. La București, va fi evocat jurnalistul MIHAI CREANGĂ

Joi 9 mai 2024, ora 17, la Academia Civică – București, Strada Jean Louis Calderon…

16 ore ago

Școala Brâncovenească te invită luni, 3 Iunie, Casa de Cultură la conferința “Riscuri pentru sănătatea mintală la nouă generație”

“Aceasta este drama cea mare a copilului sau a tânărului culturii mediatice: discrepanţa uriaşă dintre…

o zi ago