Nu va mai vindeti pe brichete!

De ceva timp unii romani prefera sa fie “destepti” si “satuli” pentru o zi si prosti si flamanzi pentru patru ani! Nu va mai vindeti frati romani pentru brichete, pentru pixuri sau pentru alte fleacuri si nimicuri!

Oare chiar atat de mult s-a asezat ceata acestor vremuri peste mintile romanilor de nu mai vad, nu mai aud decat indrumati si manipulati de catre o ceata de nebuni si de misei?

Nu va mai vindeti speranta pentru o viata mai buna in schimbul porcariilor impartite de partidele politice! Asa s-ar cerne bine sita si s-ar indeparta tot felul de analfabeti, deputati “auto” sau alti delicventi cu patru clase ajunsi pe usa din dos in politica!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


librarie.net

Nu va mai vindeti pe brichete!

Intr-o tara ca Romania ar trebui ca votul sa fie obligatoriu! Astfel politicienii si partidele politice nu vor mai putea cumpara alegatorii cu diferite “mite electorale” pentru simplu motiv ca nu-si vor mai permite si atunci vor trebuie sa vina cu niste programe electorale serioase, gandite bine si care sa fie realiste.

Alegatorii din Romania au primit de-a lungul timpului doar promisiuni care nu s-au indeplinit niciodata si au fost mintiti de 25 de ani.Boicotul votului nu este o solutie! In locul vostru vor vota cei care se vand pe brichete si pe pixuri! Chiar vreti sa va hotarasca soarta cei care vand pe asa ceva?

Mergeti la vot si votati cu cine vreti voi dar votati! Altfel vor vota pentru voi pixurile si brichetele, pungile cu malai sau cu faina, litrul de ulei sau de alcool!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Next Post

Studii americane confirma ca fracturarea hidraulica ucide copacii

vin mai 23 , 2014
Cu o ipocrizie si o parsivenie specifica politcienilor romani mafioti, indiferent de culoarea lor politica, multi dintre cei din politica romaneasca care fac lobby pentru fracturarea hidraulica ii acuza pe cei care se opun ca sunt pro Rusia. Iata ca insasi americanii stiu ca exploatarea gazelor de sist nu este […]
Studii americane confirma ca fracturarea hidraulica ucide copacii

Poate vă place și:

libris.ro