Categories: Ucraina

Mercenari din toata lumea s-au reunit in Ucraina

Incepand cu conflictul din Crimeea voluntari sarbi din miscarea cetnicilor au venit in ajutorul fratilor rusi pentru a-i ajuta sa recastige controlul peninsulei. Oficial, conform liderului cetnicilor, Milutin Malishich, numarul acestor voluntari veniti in sprijinul rusilor este foarte mic.

„În timpul razboiului civil din Iugoslavia multi voluntari rusi au venit pentru a sprijini poporul sârb.Noi suntem un popor mic si nu putem trimite un numar mare de oameni, însa noi iubim foarte mult poporul rus”, a declarat Milutin Malishich.

Mercenari din toata lumea s-au reunit in Ucraina


Cetnicii sunt un fel de cazaci ai balcanilor. Ei au declarat ca vor ajuta detasamentele locale de auto-aparare si pe cazaci la asigurarea ordinii la unul din punctele de control de lânga oras.

Neoficial insa mercenari sarbi si de alte etnii din spatiul fostei Iugoslavii au fost angajati de catre serviciile ruse in zone de conflict din toata lumea, inclusiv in tarile arabe, un bun exemplu fiind Libia.



In aceste imagini vedem cetnici sarbi cu panglica Sfantului Gheorghe in piept, simbolul separatistilor pro-rusi. In Ucraina au venit de fapt mercenari de etnii diferite de la ceceni, sarbi, croati, etc de partea separatistilor rusi si se pare ca si de cealalta parte au venit mercenari occidentali in ajutorul ucrainenilor.

Multi dintre acesti mercenari s-au “reunit” in Ucraina, unii dintre dansii fiind cunostinte vechi de pe alte teatre de conflict. S-ar parea ca in toate revolutiile colorate si asa numitele “primaveri arabe” unii dintre acesti mercenari ar fi fost prezenti si in mijlocul acelor evenimente.

În Transnistria separatiştii aduceau cazaci, în estul Ucrainei separatiştii lor aduc ceceni înarmaţi cu arme ruseşti. Localnicii din regiunile Lugansk si Donetsk au observat ca au aparut persoane noi in mijloace de transport militare rusesti, avand accent caucazian ( ceceni? ) si fiind inarmati cu arme rusesti modificate, de ultima generatie.


Să aruncăm o privire la fotografia de mai sus , în care un AK – 105 este încercuit . Acesta este folosit de serviciile de securitate ruse FSUE , Ministerul de Interne rus , și FSSP. De asemenea, acest tip de arma mai este detinut de către India , Indonezia și Kazahstan . Acesta arma nu este folosita de către armata ucraineană.


Daca ne uitam la masinile acestor mercenari vedem ca multe au pe ele niste serii pe baza carora ar putea identificate. Ele nu apartin armatei ucrainene.

Mercenarii ceceni sunt cei mai de temut, ei avand o pregatire superioara trupelor ucrainene si multi dintre ei sunt caliti in fostele conflicte din Caucaz.

In ultimele zile luptele au devenit din ce in ce mai sangeroase si pe langa separatistii rusi sau trupele ucrainene s-au inregistrat destul de multe victime si printre civili.


Daca e sa ne luam dupa unele imagini se pare ca unii dintre acesti mercenari s-au dus in Ucraina de parca ar fi mers la un picnic sau la o reuniune de clasa.


Pentru multe tari, evenimentele din Ucraina ar trebui sa fie o lectie despre cum ar trebui sa faca politica si despre cum ar trebui sa-si apere securitatea si integritatea teritoriala.


Surse:

http://inforesist.org/fact-caucasians-in-donetsk-with-russian-weapons-and-transport/?lang=en

http://romanian.ruvr.ru/news/2014_03_06/La-Sevastopol-au-venit-voluntari-sarbi-2970/

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

23 Iulie 1859 – A apărut, la București, prima publicație a Armatei Române, “Observatorul militar, diariu, politicu și scientificu”

La 23 iulie 1859 avea loc nașterea presei militare românești: „Observatorul militar, diariu, politicu și…

7 minute ago

21 Iulie 1551 – Ziua când ungurii, prin Ioan Sigismund Zapolya, cedează stăpânirea Transilvaniei lui Ferdinand de Habsburg

Evenimentul petrecut la 21 iulie 1551, când Isabella a Ungariei și fiul ei, Ioan Sigismund…

2 zile ago

20 Iulie 1896 – A apărut ziarul „Liga ortodoxă”, sub conducerea lui Alexandru Macedonski

Pe 1896 a apărut ziarul „Liga ortodoxă", sub conducerea lui Alexandru Macedonski. Ziarul „Liga Ortodoxă”,…

3 zile ago

20 Iulie – Ziua Aviației Române, sărbătorite pe 20 iulie în România, prilejuită de Sfântul Ilie Tesviteanul, ocrotitorul aviației

Ziua Aviației Române și a Forțelor Aeriene se sărbătorește anual pe 20 iulie, în aceeași…

3 zile ago

19 Iulie 1877 – Rușii cereau cu insistență ajutorul României după înfrângerile cu turcii

La data de 19 iulie 1877, Marele Duce Nicolae, comandantul suprem al armatelor rusești, a…

4 zile ago