Mercenari din toata lumea s-au reunit in Ucraina

Mercenari din toata lumea s-au reunit in Ucraina

Incepand cu conflictul din Crimeea voluntari sarbi din miscarea cetnicilor au venit in ajutorul fratilor rusi pentru a-i ajuta sa recastige controlul peninsulei. Oficial, conform liderului cetnicilor, Milutin Malishich, numarul acestor voluntari veniti in sprijinul rusilor este foarte mic.

„În timpul razboiului civil din Iugoslavia multi voluntari rusi au venit pentru a sprijini poporul sârb.Noi suntem un popor mic si nu putem trimite un numar mare de oameni, însa noi iubim foarte mult poporul rus”, a declarat Milutin Malishich.

Mercenari din toata lumea s-au reunit in Ucraina


Cetnicii sunt un fel de cazaci ai balcanilor. Ei au declarat ca vor ajuta detasamentele locale de auto-aparare si pe cazaci la asigurarea ordinii la unul din punctele de control de lânga oras.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Neoficial insa mercenari sarbi si de alte etnii din spatiul fostei Iugoslavii au fost angajati de catre serviciile ruse in zone de conflict din toata lumea, inclusiv in tarile arabe, un bun exemplu fiind Libia.In aceste imagini vedem cetnici sarbi cu panglica Sfantului Gheorghe in piept, simbolul separatistilor pro-rusi. In Ucraina au venit de fapt mercenari de etnii diferite de la ceceni, sarbi, croati, etc de partea separatistilor rusi si se pare ca si de cealalta parte au venit mercenari occidentali in ajutorul ucrainenilor.

 
Multi dintre acesti mercenari s-au „reunit” in Ucraina, unii dintre dansii fiind cunostinte vechi de pe alte teatre de conflict. S-ar parea ca in toate revolutiile colorate si asa numitele „primaveri arabe” unii dintre acesti mercenari ar fi fost prezenti si in mijlocul acelor evenimente.
 
 

În Transnistria separatiştii aduceau cazaci, în estul Ucrainei separatiştii lor aduc ceceni înarmaţi cu arme ruseşti. Localnicii din regiunile Lugansk si Donetsk au observat ca au aparut persoane noi in mijloace de transport militare rusesti, avand accent caucazian ( ceceni? ) si fiind inarmati cu arme rusesti modificate, de ultima generatie.


Să aruncăm o privire la fotografia de mai sus , în care un AK – 105 este încercuit . Acesta este folosit de serviciile de securitate ruse FSUE , Ministerul de Interne rus , și FSSP. De asemenea, acest tip de arma mai este detinut de către India , Indonezia și Kazahstan . Acesta arma nu este folosita de către armata ucraineană.


Daca ne uitam la masinile acestor mercenari vedem ca multe au pe ele niste serii pe baza carora ar putea identificate. Ele nu apartin armatei ucrainene.

https://youtube.com/watch?v=wsnu7lxonqs

Mercenarii ceceni sunt cei mai de temut, ei avand o pregatire superioara trupelor ucrainene si multi dintre ei sunt caliti in fostele conflicte din Caucaz.
 
 

In ultimele zile luptele au devenit din ce in ce mai sangeroase si pe langa separatistii rusi sau trupele ucrainene s-au inregistrat destul de multe victime si printre civili.


Daca e sa ne luam dupa unele imagini se pare ca unii dintre acesti mercenari s-au dus in Ucraina de parca ar fi mers la un picnic sau la o reuniune de clasa.


Pentru multe tari, evenimentele din Ucraina ar trebui sa fie o lectie despre cum ar trebui sa faca politica si despre cum ar trebui sa-si apere securitatea si integritatea teritoriala.


Surse:

http://inforesist.org/fact-caucasians-in-donetsk-with-russian-weapons-and-transport/?lang=en

http://romanian.ruvr.ru/news/2014_03_06/La-Sevastopol-au-venit-voluntari-sarbi-2970/

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 9 books
Oranki. Amintiri din captivitate

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas

1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info