Coruptie

Basescu si cu Ponta, capii mafiei politice din Romania

Noi cei de la Glasul Moldovei am fost facuti pe rand ba basisti, ba comunisti, ba „rusnaci” ordinari. Nu suntem nici una si nici alta. Suntem doar patrioti si nu suntem sustinatorii nici unui partid politic. Avem simpatii numai pentru politicieni care apara valorile si interesele neamului romanesc. Din pacate acestia astazi sunt prea putini asa ca in consecinta si simpatiile noastre nu sunt asa de multe.

Referitor la cei doi indivizi: Basescu si Ponta, pe care noi ii consideram tradatori de tara si de neam, consideram ca nu sunt altceva decat capii mafiei politice din Romania. Ambii sunt lipsiti de caracter si de cinste, ambii au furat la alegeri si au avut adevarate masini de furt de voturi dupa cum o recunosc ca niste adevarati capi ai mafiei politice din Romania:

Basescu si cu Ponta, capii mafiei politice din Romania

Cat timp vom mai tolera asemenea mafioti sa ne conduca, acestia ne vor otravi cu cianuri, cu gaze de sist si vor lasa tara s-o destrame strainii si dusmanii interni si externi. Trebuie ca romanii sa se dezmeticeasca si sa se lepede de aceste lepre ordinare, de acesti mafioti tradatori de neam si de tara.

Noua nu este rusine doar cu Basescu, ne este poate si mai rusine cu Ponta. Amandoi au aparat interlopi si politicieni corupti, amandoi au pus umarul la distrugerea si la prabusirea Romaniei! Ne este rusine cu Basescu, ne este rusine cu Ponta, ne este rusine ca un criminal ca Iliescu nu este inca la inchisoare, ne este rusine cu o presa imbecila si pupincurista!

Nu va mai impartiti in „basisti” sau „pontisti” pentru ca nici unul nu vrea binele Romaniei! Amandoi si-au batut si isi bat joc de tara asta de atata timp si noi nu facem decat sa le indeplinim planurile parsive daca suntem de partea unuia din acesti doi mafioti ordinari! Amandoi sprijina cei mai infecti si mai corupti oameni din aceasta tara!
Oare nu credeti ca au ras destul de romani? Oare nu credeti ca au ras destul de viata si de soarta noastra? Cat o sa-i mai lasam sa sfasie si sa distruga Romania dupa bunul lor plac? Romania trezeste-te! Desteapta-te romane!

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

View Comments

Recent Posts

2 Mai 1864 – Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de stat!

2 Mai 1864 - Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de…

16 ore ago

Un istoric bulgar susține restaurarea Monumentului Eroilor Români de la Smârdan

Presa locală bulgară din Vidin relatează faptul că un istoric local sugerează ca Monumentul Eroilor…

21 de ore ago

1 Mai 1359 – Recunoașterea Mitropoliei Țării Românești, cu sediul la Curtea de Argeș, de către Patriarhia din Constantinopol

După o lungă perioadă conflictuală cu regatul Ungariei, care făcea presiuni chiar mai mari decât…

2 zile ago

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

3 zile ago

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

4 zile ago

28 Aprilie 1502 – Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui Ștefan cel Mare – „Die Kronicke des Stephan Voyvoda”

La 28 aprilie 1502 Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui…

5 zile ago