Insoara-te cu o moldoveanca!

– Izzy, dragul mamei, cât ești tânăr, asigură-te că te vei căsători cu o femeie-evreică! Ea îți va naște copii înțeligenți, deştepţi, frumoși, îți va asigura un cont bancar și conexiuni necesare…
Imagine
– Ei, mamă, ce are una cu alta? E atât de important? Şi apoi, ce va urma?
– Apoi, copiii tăi vor crește… Iar tu… vei divorța și te vei căsători cu altă femeie, una rusoaică sau ukraineankă; – ele sunt tare amuzante și preferă sexul: tu vei avea şi ceva ani în plus, ca să te odihnești și să-ți continui viața fără griji!
– ??! –
– Doar că apoi, dragul mamei, numaidecât să dai la divorţ și să te însori cu o Moldoveancă!Imagine
– De ce? de-a cui nevoie? Au ele, moldovencele, ceva mai special ca altele??
– Eeei, Izzy! Dacă ai ști tu, cum mai au ele grijă de morminte!..
😀

Insoara-te cu o moldoveanca!

Insoara-te cu o moldoveanca
Insoara-te cu o moldoveanca, VEZI VIDEO!

Comportament degradant in incinta Inspectoratului de Politie al sectorului Buiucani. O tanara în stare de ebrietate a lovit poliţistii, a stricat o masa, s-a tavalit pe jos si a tipat cat a tinut-o gura. Incidentul s-a produs noaptea trecuta, dupa ce chelnerii unui local din capitala unde se distra tanara au cerut ajutorul oamenilor legii în momentul in care aceasta a devenit agresiva.

Ceea ce initial parea un scandal obisnuit s-a transformat intr-un adevarat test de rezistenta pentru oamenii legii. Escortata la politie, fata nu s-a putut linisti nici pentru o secunda. Nici catușele nu au putut-o calma.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


librarie.net

Intre crizele de isterie, reporterul emisiunii „Unitatea de Garda” a încercat sa obtina un interviu de la tanara. Aceasta insa a inceput sa injure la greu.Ulterior, la politie a ajuns si iubitul fetei, insa nici macar el nu a putut-o calma.

Potrivit oamenilor legii, tanara era in stare de ebrietate. Cazul este investigat de anchetatori, iar individa risca sa fie sanctionata pentru ca a lovit un om al legii si a ignorat cerintele angajatilor Inspectoratului. Daca persoanele pe care le-ar fi agresat in localul de noapte vor scrie cate o plangere, suma amenzii se va mari.

Surse:

[1] https://fileviatasicarti.wordpress.com/2013/11/04/insoara-te-cu-o-moldoveanca/

[2] http://canal3.md/ro/emisiuni/scandal-monstruos-la-politie

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Next Post

Acum poti afla cine ti-a cautat numele pe Google!

vin dec. 5 , 2014
Acum poti afla pe loc cine ti-a cautat numele pe google sau a cautat informatii despre tine printr-o noua optiune. O noua optiune oferita de compania BrandYourself, un site care ajuta utilizatorii sa-si gestioneze reputatia online, iti va arata unde, cand si cum cauta oamenii informatii despre numele tau pe […]
ACUM POTI AFLA CINE TI-A CAUTAT NUMELE PE GOOGLE!

Poate vă place și:

libris.ro