Charlie Hebdo, o „cronica” a unui atentat prevestita de catre De Veghe Patriei?

De ceva vreme urmarim un blog care ne-a atras atentia prin subiectele sale postate. Este vorba de catre blogul deveghepatriei.wordpress.com, un blog care a ajuns sa fie destul de cunoscut in mediul virtual dar si sa starneasca anumite controverse.

Pe data de 23 noiembrie 2014 Netanyahu avertiza Franta ca recunoasterea ca stat a Palestinei ar fi o foarte grava greseala.!?

Charlie Hebdo, o „cronica” a unui atentat prevestita de catre De Veghe Patriei?

Charlie Hebdo

Cazul „Charlie Hebdo” ne-a adus insa aminte de o serie de articole postate pe deveghepatriei.wordpress.com in cursul anului trecut si care par acum sa fi prevestit viitoare atentate in Europa. Iata si un „calendar” al predictiilor postate de „De Veghe patriei” in cursul anului trecut :

  1. Pe 7 iulie 2014  era postat articolul cu titlul „Liderul fundamentalist Abu Bakr al-Baghdadi: “Jihad pe intreaga planeta”. Europa: “Soseste Jihadul si vin atentatele”
  2. Pe 29 iulie 2014 era postat articolul cu titlul „Nu uitati ce va spunem astazi: urmeza un ATENTAT TERORIST de proportii uriase in Europa! Implicarea directa a CIA si Mossad…”
  3. Pe 22 septembrie 2014 era postat articolul „Serviciile secrete americane pregatesc ceva cu mult mai “grandios” ca 9/11: un atentat de proportii in Europa!”
  4. Pe 19 decembrie 2014 era postat articolul „Ce au aflat hackerii si nu stim noi? Urmeaza un nou atentat de proportii ca 9/11?”

Sa  fie acestea doar simple coincidente? E posibil. Dar faptul ca la timpul cand vazusem aceste postari pareau atat de putin credibile si atat de putin probabile sa se intample cele descrise in ele, ne face acum sa ne  infioram si sa ne cutremuram cand ne gandim la intrebarea: si daca totusi e adevarat?

Paradoxul face ca aceste patru postari de pe deveghepatriei.wordpress.com sa semene atat de mult cu celebrele catrene ale lui Nostradamus. Despre Nostradamus unii au spus ca ar fi fost doar un sarlatan care a scris niste texte interpretabile si pe care mai devreme sau mai tarziu niste naivi sa le asocieze niste evenimente reale sustinand ca s-au indeplinit „profetiile” lui Nostradamus.

Charlie Hebdo, o „cronica” a unui atentat prevestita de catre De Veghe Patriei?

 

 

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

2 Mai 1864 – Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de stat!

2 Mai 1864 - Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de…

4 zile ago

Un istoric bulgar susține restaurarea Monumentului Eroilor Români de la Smârdan

Presa locală bulgară din Vidin relatează faptul că un istoric local sugerează ca Monumentul Eroilor…

4 zile ago

1 Mai 1359 – Recunoașterea Mitropoliei Țării Românești, cu sediul la Curtea de Argeș, de către Patriarhia din Constantinopol

După o lungă perioadă conflictuală cu regatul Ungariei, care făcea presiuni chiar mai mari decât…

6 zile ago

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

6 zile ago

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

o săptămână ago