Charlie Hebdo, o “cronica” a unui atentat prevestita de catre De Veghe Patriei?

De ceva vreme urmarim un blog care ne-a atras atentia prin subiectele sale postate. Este vorba de catre blogul deveghepatriei.wordpress.com, un blog care a ajuns sa fie destul de cunoscut in mediul virtual dar si sa starneasca anumite controverse.

Pe data de 23 noiembrie 2014 Netanyahu avertiza Franta ca recunoasterea ca stat a Palestinei ar fi o foarte grava greseala.!?

Charlie Hebdo, o “cronica” a unui atentat prevestita de catre De Veghe Patriei?

Charlie Hebdo
Charlie Hebdo

Cazul “Charlie Hebdo” ne-a adus insa aminte de o serie de articole postate pe deveghepatriei.wordpress.com in cursul anului trecut si care par acum sa fi prevestit viitoare atentate in Europa. Iata si un “calendar” al predictiilor postate de “De Veghe patriei” in cursul anului trecut :

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro
  1. Pe 7 iulie 2014  era postat articolul cu titlul “Liderul fundamentalist Abu Bakr al-Baghdadi: “Jihad pe intreaga planeta”. Europa: “Soseste Jihadul si vin atentatele”
  2. Pe 29 iulie 2014 era postat articolul cu titlul “Nu uitati ce va spunem astazi: urmeza un ATENTAT TERORIST de proportii uriase in Europa! Implicarea directa a CIA si Mossad…”
  3. Pe 22 septembrie 2014 era postat articolul “Serviciile secrete americane pregatesc ceva cu mult mai “grandios” ca 9/11: un atentat de proportii in Europa!”
  4. Pe 19 decembrie 2014 era postat articolul “Ce au aflat hackerii si nu stim noi? Urmeaza un nou atentat de proportii ca 9/11?”

Sa  fie acestea doar simple coincidente? E posibil. Dar faptul ca la timpul cand vazusem aceste postari pareau atat de putin credibile si atat de putin probabile sa se intample cele descrise in ele, ne face acum sa ne  infioram si sa ne cutremuram cand ne gandim la intrebarea: si daca totusi e adevarat?

Paradoxul face ca aceste patru postari de pe deveghepatriei.wordpress.com sa semene atat de mult cu celebrele catrene ale lui Nostradamus. Despre Nostradamus unii au spus ca ar fi fost doar un sarlatan care a scris niste texte interpretabile si pe care mai devreme sau mai tarziu niste naivi sa le asocieze niste evenimente reale sustinand ca s-au indeplinit “profetiile” lui Nostradamus.

Charlie Hebdo, o "cronica" a unui atentat prevestita de catre De Veghe Patriei?
Charlie Hebdo, o “cronica” a unui atentat prevestita de catre De Veghe Patriei?

 

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Cea mai adanca groapa de pe Pamant

vin ian. 9 , 2015
In fosta URSS au avut loc unele dintre cele mai nebunesti demersuri in numele stiintei printre care si saparea celei mai adanci gropi de pe Pamant. Cea mai adanca groapa de pe Pamant a fost gaura de foraj de la Kola, rezultatul unei sapaturi stiintifice, proiect al fostei URSS. Cei […]
Cea mai adanca groapa de pe Pamant, Gaura de foraj de la Kola, sursa imagine: youtube.com

Poate vă place și:

libris.ro