Unii ne atacă biserica continuu şi se străduie să o compromită în ochii poporului

Nota noastra: E drept ca ni se arunca zilnic exemple dintre cele mai oribile despre ceea ce fac unii prelati dar tocmai aceasta incidenta a cazurilor prezentate aproape zilnic de cate vreun post de televiziune sau de vreo publicatie scrisa sau online ne face sa suspectam daca nu cumva unele dintre aceste cazuri nu doar ca sunt cautate ci uneori chiar si provocate.

Este deja o campanie de propaganda vizibila si murdara impotriva religiei. Exista si derapaje in randul preotimii, nu avem cum nega aceste lucruri evidente, dar despre zecile de mii de preoti si monahi cu har, care sunt implicati in sute de proiecte sociale nu vorbeste nimeni, pe cand propaganda negativa impotriva religiei aproape ca nu lipseste de la nici un asa zis buletin de stiri.

In cei mai crunti ani ai stapanirii bolsevice si criminale din Romania, primele victime „ideologice” au fost bisericile, pe care ori le-au daramat ori le-au profanat transformandu-le in cladiri cu alt uz, de cele mai multe ori unul cat mai jignitor, sau in cel mai bun caz lasate in paragina sa se autodistruga sub actiunea nemiloasa a vicisitudinilor vremii.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


librarie.net

Duşmanul de moarte al neamului nostru ne atacă biserica continuu şi se străduie să o compromită în ochii poporului.

De ce? Pentru ca la biserică găseşti multe, în primul rând înţelepciune, dar ei vor vor să ducem o viaţă neînţeleaptă, bezmetică şi în final degradantă uman şi existenţial, să ne irosim să ne epuizăm şi să scape de noi ca neam de pe teritoriul nostru strămoşesc, nu diferit de modul in care au acţionat asupra populaţiei băştinaşe, indiene cum li se zice, în SUA dar si cu multe alte popoare.

La biserică găsim îndemnuri la chibzuinţă, echitate şi echilibru dar duşmanul vrea să ne luam după mesajele ce le transmite prin emisiunile lui de televizor, ziarele lui, revistele lui, care ne îndeamnă la nechibzuinţă, la dezechilibru, la glorificarea inechităţii şi a excesului senzorial şi material cu consecinţa degradării propriei vieţi şi a vieţii neamului.

Câtă în înţelepciune pentru propria viaţă dar şi întregii societăţi în acest citat din Biblie înscris pe peretele Bisericii Pitar Moş în Bucureşti. Duşmanul vrea ca noi sa nu mai ajungem sa citim aşa ceva.

În 1989, prin asasinarea capului statului şi a 1,100 de patrioţi, străinii au acaparat funcţiile de conducere în stat, au blocat accesul patrioţilor la aceste funcţii şi folosesc statul împotriva neamului nostru pe toate planurile. Patrioţii din instituţii se opun si acesta este unul din motivele pentru care duşmanul nu are succesul plănuit.

În istorie, în timpuri de restrişte, când statul, nu şi-a îndeplinit atribuţiunile faţă de popor din motiv că a fost capturat de cotropitori, biserica a substituit statul în domeniile esenţiale. Eminescu a observat corect când a spus că

„Biserica este mama poporului român” întrucât estre singura instituţie care are continuitate de 2000 de ani, altele mai vechi fiind doar cultura şi tradiţiile populare.

Ştiind importanţa bisericii pentru stabilitatea şi supravieţuirea neamului nostru pe acest teritoriu, după ce ne-a luat statul şi l-a transformat în armă împotriva noastră, străinii atacă cu foc încrucişat biserica atât ca instituţie dar şi însăşi baza ortodoxiei, pentru a construi o prăpastie cât mai mare între biserică şi popor cu scopul final de a lăsa neamul român şi fără acest sprijin.

Adrian Grigoriu

Duşmanul neamului nostru ne atacă biserica continuu şi se străduie să o compromită în ochii poporului
Duşmanul neamului nostru ne atacă biserica continuu şi se străduie să o compromită în ochii poporului

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Next Post

Pe 12 februarie 1878 trupele române au pătruns în Vidin - Războiul de Independență

joi feb. 12 , 2015
Pe 12 februarie 1878 trupele române au pătruns în Vidin. Cucerirea Vidinului a încheiat participarea victorioasă a armatei române la Războiul de Independență. După victoria de la Plevna, armata română s-a deplasat în regiunea Vidinului, pentru zdrobirea forțelor otomane din nord-vestul Bulgariei, în condiții foarte grele, pe drumuri troienite și […]
Pe 12 februarie 1878 trupele române au pătruns în Vidin - Războiul de Independență, sursa imagine: mapn.ro

Poate vă place și:

libris.ro