Mihail Neamtu, sustinator al europarlamentarei Monica Macovei, ataca vehement noul partid de dreapta, M10. sursa: www.Rstiri.ro
M10 are o titulatura narcisista și anunța mai curand o magistrala de metrou, nu un proiect de țara. Cu toate acestea, M10 este o apariție necesara și binevenita pentru democrația romaneasca.
Monica Luisa Macovei a facut multe lucruri bune, ca tehnocrat, pentru Justiția romana. Ca lider de Partid nou-nascut, acum, doamna Macovei trebuie sa ne spuna: de ce a candidat pe platforma PDL la europarlamentare 2014 și de ce acum 7-8 luni spunea, citez, ca „PDL este singurul partid de Dreapta din Romania” Azi nu mai e? De ce?
S-a Rupt Lantul de Iubire: Mihail Neamtu face misto de Monica Macovei
Daca vrea o formatiune fara traseisti, cum se explica aglomeratia de foști pe scena M10 (cu recruti din PDL, PMP, FC, Noua Republica)?
Daca doamna Macovei vrea o Dreapta care sustine valorile familiei, atunci cum justifica statutul de membru. fondator al „Accept” si declaratiile pro-LGBT din Parlamentul European?
Daca doamna Macovei vrea ca Statul sa scoata religia din scoli, cum lupta dansa cu etatismul?
Sunt doar niste dileme pe care toți membrii M10 – oameni onorabili si plini de intenții bune, sunt sigur – le vor dori clarificate.
Trecerea de la tehnocrat la om politic inseamna și curajul de-a decide, eventual chiar de-a te lepada de unele erori din trecut. Mult succes!”, a scris Mihail Neamțu, pe pagina sa de Facebook.
O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă.Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii
Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul
Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.
Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.
Ziua de 24 iunie ne aduce, pe langa sarbatoarea nasterii sfantului Ioan Botezatorul (Dragaica – Sanzienele) si pomenirea unei mari personalitati din istoria poporului nostru – Sfantul Ierarh Niceta de Remesiana – care a pastorit in timpul secolului al IV-lea in provincia sud-dunareana Dacia Mediterranea, ca episcop de Remesiana, astazi […]