Categories: CulturalPatriotism

Liga Studenţilor din Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi respecta valorile nationale romanesti

LS IAŞI – Liga Studenţilor din Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi respecta valorile nationale romanesti. Studentii din Liga nu sunt oameni cu bani, dar au in schimb suflet romanesc. Presedintele LS Iasi, Silvian-Emanuel Man, m-a contactat zilele trecute spunandu-mi ca studentii vor sa-si exprime solidaritatea cu viitorii lor colegi, elevii romani premianti din Harghita si Covasna. Nu a fost nevoie de multe vorbe, au trecut la fapta: ieri am primit de la ei un pachet voluminos cu steaguri tricolore, volume de Mihai Eminescu si carti de rugaciuni. S-au organizat exemplar si s-au alaturat Actiunii Români pentru Români.

Actiunea noastra isi propune premierea elevilor români din Harghita si Covasna, la sfarsit de an scolar, cu un Tricolor românesc, un volum de Mihai Eminescu si o carte de rugaciuni. Copiii vor creste cu aceste simboluri in casa si in suflet.

In vederea indeplinirii acestei misiuni, puteti trimite pe adresa mea volume de Mihai Eminescu, carti de rugaciune si drapele tricolore. Daca va este mai usor, si ma refer in special la voi, cei din diaspora, puteti trimite orice suma in bani, in contul destinat actiunii, la fel ca la actiunile anterioare, urmand ca noi, organizatorii, sa achizitionam cele enuntate mai sus.

Adresa mea este: Dr. Mihai Tîrnoveanu, str. Liviu Cornel Babes, nr. 15, bl. 20, sc. C, apt. 1, Cod postal 500001, Brasov. Tel. 0722566606.

Conturile destinate actiunii sunt deschise la BRD, în lei şi în euro: Cont lei: RO43BRDE080SV33092560800. Cont euro: RO35BRDE080SV33092720800 (cod SWIFT: BRDEROBU). Ambele conturi sunt deschise pe numele soției mele, TÎRNOVEANU ADRIANA.

Hristos sa va dea putere si fericire! tarii.

Autor: Mihai Tirnoveanu

Liga Studenţilor din Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi respecta valorile nationale romanesti, foto: Mihai Tirnoveanu

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

6 ore ago

28 Aprilie 1502 – Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui Ștefan cel Mare – „Die Kronicke des Stephan Voyvoda”

La 28 aprilie 1502 Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui…

o zi ago

Fenomenul Seghedin, la fel de cutremurător ca Fenomenul Pitești

În conștiința colectivă recentă a poporului român, Fenomenul Pitești are o mai mare rezonanță decât…

2 zile ago

27 Aprilie 1956 –  Ana Pauker a susținut cu tărie că trebuie să se elibereze pașapoarte tuturor persoanelor care vor să plece în Israel

Din Stenogramele ședintelor Biroului Politic al Secretariatului Comitetului Central al PMR (n.r. Partidul Muncitoresc Român),…

2 zile ago

27 Aprilie 1906 – Ziaristul și scriitorul Ioan Russu-Șirianu este amendat cu 40 de coroane pentru cartea „Românii din statul ungar”

După o carieră de profesor de istorie la școala pedagogică de fete la București și…

2 zile ago

CITEȘTE ȘI DĂRUIEȘTE LA TÂRGOVIȘTE: RAREȘ PRISACARIU A PRIMIT DISTINCȚIA CULTURALĂ DIN PARTEA MYOSOTIS MEDIA GROUP

Elevii și studenții târgovișteni au luat parte, pe 25 aprilie, la conferințele Citește și Dăruiește…

3 zile ago