Categories: Stiri

Bogdan Diaconu: „Aripa FSN a PNL-PDL nu a reușit să-i ia locul aripii FSN a PSD”

Asa cum am spus-o si noi in nenumarate randuri, toti cei care sunt „fatati” de odiosul FSN nu aveau ce cauta in politica romaneasca postdecembrista. Tot ce poate fi mai rau la conducerea Romaniei isi are originea in acea banda de criminali si de tradatori de tara care au refuzat timp de peste doua decenii si jumatate un viitor mai bun pentru romani.  Deputatul Bogdan Diaconu este unul dintre putinii care pare sa recunoasca acest lucru, dar inca ramane o umbra de suspiciune pana si asupra lui: cat timp a stat la aceeasi masa cu acesti derbedei care au distrus Romania nu si-a dat seama ca sunt hoti si/sau talhari? Totusi, Bogdan Diaconu macar este singurul parlamentar care a plecat din PSD cand acest partid inca mai era pe val, impotrivindu-se unor anumite compromisuri rusinoase facute de catre partidul aflat la guvernare.

 

„Rezultatul moțiunii de cenzură: aripa FSN a PNL-PDL nu a reușit să-i ia locul aripii FSN a PSD

Ca întotdeauna în ultimii 25 de ani, pe putere în România se bat hoții cu tâlharii. Uneori câștigă hoții, alteori câștigă tâlharii. Românii pierd întotdeauna. Așa s-a întâmplat și azi. Așa s-a întâmplat și la alegerile prezidențiale. Așa se va întâmpla până când vom scăpa de aripile FSN și de găștile care își împart România ca pe o pradă! Când am declarat că sunt și împotriva lui Iohannis, și împotriva lui Ponta la prezidențiale s-au supărat și susținătorii lui Ponta, și cei ai lui Iohannis. Dar am avut dreptate. Despre ce face Ponta ne-am convins de mult, dar uitați-vă și la prestația lui Iohannis!
La fel și acum. Când PNL-PDL va reuși în sfârșit să se înfrupte din putere din nou, o să vedem cu toții că acționează la fel ca PSD. Singura soluție pentru România este să iasă din logica de a alege la nesfârșit dintre două rele, la fel de dezastruoase pentru țară.”, a scris Bogdan Diaconu pe contul sau de Facebook

 

Nota noastra: Adevarul este ca fara masinatiunile de tip securisto-comuniste pe care le-a intreprins FSN-ul in 1990, Romania ar fi pasit poate si ea pe drumul ei, asa cum a facut-o de pilda Polonia sau alte state fost comuniste care s-au delimitat rapid si aproape in totalitate de fostele metehne implementate cu forta de catre sovietici in tarile lor. La noi, in Romania, fiindca am fost una dintre putinele tari in care s-a opus rezistenta comunismului pana aproape de anii ’60, inclusiv cu arma in mana, eforturile de infiltrare a elementelor profund dusmanoase si antiromanesti au fost deosebit de mari, in comparatie cu alte state din blocul tarilor comuniste din Europa.

In 1990, FSN-ul avea o abundenta de asemenea elemente dusmanoase si profund antiromanesti, iar pentru a avea puterea in Romania pentru o perioada cat mai indelungata, s-a autodivizat in mai multe tabere, in false aripi de stanga sau de dreapta, impachetate de catre presa si mass media aservita lor in niste false ambalaje, in asa fel incat orice alegere ar fi crezut ca fac alegatorii romani, intr-o forma sau in alta, tot odiosul FSN era la putere.

S-a creat astfel o mafie transpartinica, o cloaca pestilentiala si sulfuroasa, in care toate aceste animale politice s-au scaldat timp de peste doua decenii si jumatate, romanii vazand practic aceleasi fete schimonosite de ura, prostie si incompetenta, de peste 25 de ani incoace, intr-o rotatie de cadre, unde din cand in cand se schimba hotii dar victimele raman intotdeauna aceleasi: noi, romanii.

Partidul Romania Unita : Comunicat de presă PRU: Solicit Guvernului oprirea privatizărilor și eficientizarea companiilor de stat, nu înstrăinarea lor

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

Militarii rezerviști cer printr-o petiție actualizarea soldelor de grad!

Gradul militar același și totuși diferit !? Militarii în activitate, în rezervă sau retragere și-au…

47 de minute ago

Cristina POBIRCI, o gorjeancă talentată!

Cristina POBIRCI: Sunt din Părău de Pripor și totul a început la varsta de 6 ani…

o oră ago

Prim ministrul Slovaciei, Robert Fico, a fost împușcat

Prim ministrul Slovaciei, Robert Fico, a fost împușcat în localitatea Handlová, în fața Casei de…

2 ore ago

Pagina de Facebook a singurului cotidian românesc din Carei, furată de hackeri

De ani buni, Buletin de Carei este singurul cotidian românesc independent din zonă care încă…

4 ore ago