Categories: Coruptie

Marile magazine din Romania fura la cantar! Or fi furand „nemteste”? (VIDEO)

Marile magazine din Romania fura la cantar! Or fi furand „nemteste”? Romanii sunt furati de toata lumea, incepand de la cel mai mic talhar de pe strada, pana la comercianti, banci sau pana la cele mai inalte niveluri politice. Pana si marile lanturi de magazine au diferite metode de pacalire si de inselare a cumparatorilor. Una dintre ele a fost dezvaluita de curand de un tanar din Constanta, care a facut o demonstratie despre modul in care clientii unui cunoscut supermarket sunt furati la cantar.

Până şi magazinele mari ca şi Kaufland te fură la cântar. O demonstraţie făcută de un tânăr din Constanţa. Dacă s-ar întâmpla astfel de lucruri în Germania, poporul german ar fi ieşit în stradă. Trebuie să fim atenţi MEREU! De ce să plătim 2 lei în plus doar că ne fură la cântar? Şi mai spunem că România e ţara tuturor posibilităţilor… Din păcate, nici magazinele care funcţionează „legal” nu mai sunt corecte în România. De ce ne mai întrebăm de ce nu merg bine lucurile în ţara asta? Haideţi să-i expunem! SHARE.

Posted by Expunere.com on 7 Iulie 2015

Multi dintre cei care isi fac de obicei cumparaturile in acest supermaket il vor recunoaste imediat dupa ce vor urmari imaginile. Cand mai mergeti la cumparaturi, nu mai fiti atat de siguri ca in marile supermaketuri din Romania nu o sa puteti sa fiti inselati ca in ultima spelunca, de catre un comerciant sarlatan. Ce vedeti in acest clip video nu este decat una dintre multele metode pe care le folosesc marile lanturi de magazine pentru a-si pacali clientii.

PS: Ne intrebam daca aceasta practica a venit la pachet cu „know how-ul” in vanzari importat de la germani sau este autohton? Marile magazine din Romania fura la cantar! Or fi furand „nemteste”?

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment
Share
Published by
Glasul.info

Recent Posts

Școala Brâncovenească te invită luni, 3 Iunie, Casa de Cultură la conferința “Riscuri pentru sănătatea mintală la nouă generație”

“Aceasta este drama cea mare a copilului sau a tânărului culturii mediatice: discrepanţa uriaşă dintre…

5 ore ago

2 Mai 1864 – Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de stat!

2 Mai 1864 - Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de…

5 zile ago

Un istoric bulgar susține restaurarea Monumentului Eroilor Români de la Smârdan

Presa locală bulgară din Vidin relatează faptul că un istoric local sugerează ca Monumentul Eroilor…

5 zile ago

1 Mai 1359 – Recunoașterea Mitropoliei Țării Românești, cu sediul la Curtea de Argeș, de către Patriarhia din Constantinopol

După o lungă perioadă conflictuală cu regatul Ungariei, care făcea presiuni chiar mai mari decât…

7 zile ago

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

o săptămână ago