De ce nu a vrut mutul din fruntea tarii ca romanii sa plateasca taxe mai mici

Inca de la bun inceput noi am fost in dezacord cu pupincuristii care i-au creat in timp un adevarat cult al personalitatii mutului gangav din fruntea tarii. Din aceasta cauza ne-am atras nenumarate critici de la cei care il considerau pe agentul imobiliar de la Sibiu, cunoscut ulterior si sub numele de „Agentul Sase Case”, un adevarat Mesia al basisto-iohanistilor, insa pentru noi a fost clar ca „Sase Case” va fi doar o marioneta care nu va apara interesele Romaniei sau ale romanilor. Faptul ca un detinator de dosare penale aflate in lucru candida la presedintie nu putea decat sa ne intareasca doza de neicredere pe care oricum o aveam din plin asupra acestui personaj sinistru.

De ce nu a vrut mutul din fruntea tarii ca romanii sa plateasca taxe mai mici

Atunci cand detii mai multe proprietati imobiliare sau milioane de euro in conturi pe care nu le poti justifica nici din salariile de bugetar si nici macar din „mama meditatiilor” este normal sa nu-ti doresti un nou Cod Fiscal care sa loveasca in propriile tale interese. Ori prin felul cum a reactionat atunci cand a fost vorba de triplarea propriului sau salariu, mutul din fruntea tarii a dovedit ca pune pe primul plan intotdeauna propriile sale interese meschine, in detrimentul intereselor Romaniei sau ale romanilor.

Un alt motiv il reprezinta interesul unor puteri straine care nu-si doresc ca Romania sa poata iesi niciodata din mocirla in care se afla, ci din contra, sa se afunde cat mai mult si sa-si confirme astfel statutul sau de colonie furnizoare de resurse si de forta de munca ieftina.

Oare este mutul din fruntea tarii mai competent si mai intelept decat 500 de parlamentari, Ministerul Finantelor si reprezentantii patronatelor din Romania in ceea ce priveste politicile fiscale ale statului roman? Proiectul noului Cod Fiscal a fost deja dezbatut si aprobat de catre Parlament, inclusiv de catre PNL si de catre reprezentantii patronatelor si a mediului de afaceri din Romania, iar masurile prevazute in el erau anuntate a fi o adevarata gura de oxigen pentru economia romaneasca si pentru intreprinzatorii romani.

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment
Share
Published by
Glasul.info

Recent Posts

Un istoric bulgar susține restaurarea Monumentului Eroilor Români de la Smârdan

Presa locală bulgară din Vidin relatează faptul că un istoric local sugerează ca Monumentul Eroilor…

3 ore ago

1 Mai 1359 – Recunoașterea Mitropoliei Țării Românești, cu sediul la Curtea de Argeș, de către Patriarhia din Constantinopol

După o lungă perioadă conflictuală cu regatul Ungariei, care făcea presiuni chiar mai mari decât…

2 zile ago

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

2 zile ago

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

3 zile ago

28 Aprilie 1502 – Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui Ștefan cel Mare – „Die Kronicke des Stephan Voyvoda”

La 28 aprilie 1502 Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui…

4 zile ago

Fenomenul Seghedin, la fel de cutremurător ca Fenomenul Pitești

În conștiința colectivă recentă a poporului român, Fenomenul Pitești are o mai mare rezonanță decât…

5 zile ago