De ce nu a vrut mutul din fruntea tarii ca romanii sa plateasca taxe mai mici

Inca de la bun inceput noi am fost in dezacord cu pupincuristii care i-au creat in timp un adevarat cult al personalitatii mutului gangav din fruntea tarii. Din aceasta cauza ne-am atras nenumarate critici de la cei care il considerau pe agentul imobiliar de la Sibiu, cunoscut ulterior si sub numele de “Agentul Sase Case”, un adevarat Mesia al basisto-iohanistilor, insa pentru noi a fost clar ca “Sase Case” va fi doar o marioneta care nu va apara interesele Romaniei sau ale romanilor. Faptul ca un detinator de dosare penale aflate in lucru candida la presedintie nu putea decat sa ne intareasca doza de neicredere pe care oricum o aveam din plin asupra acestui personaj sinistru.

De ce nu a vrut mutul din fruntea tarii ca romanii sa plateasca taxe mai mici

Atunci cand detii mai multe proprietati imobiliare sau milioane de euro in conturi pe care nu le poti justifica nici din salariile de bugetar si nici macar din “mama meditatiilor” este normal sa nu-ti doresti un nou Cod Fiscal care sa loveasca in propriile tale interese. Ori prin felul cum a reactionat atunci cand a fost vorba de triplarea propriului sau salariu, mutul din fruntea tarii a dovedit ca pune pe primul plan intotdeauna propriile sale interese meschine, in detrimentul intereselor Romaniei sau ale romanilor.

Un alt motiv il reprezinta interesul unor puteri straine care nu-si doresc ca Romania sa poata iesi niciodata din mocirla in care se afla, ci din contra, sa se afunde cat mai mult si sa-si confirme astfel statutul sau de colonie furnizoare de resurse si de forta de munca ieftina.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


apiland.ro

Oare este mutul din fruntea tarii mai competent si mai intelept decat 500 de parlamentari, Ministerul Finantelor si reprezentantii patronatelor din Romania in ceea ce priveste politicile fiscale ale statului roman? Proiectul noului Cod Fiscal a fost deja dezbatut si aprobat de catre Parlament, inclusiv de catre PNL si de catre reprezentantii patronatelor si a mediului de afaceri din Romania, iar masurile prevazute in el erau anuntate a fi o adevarata gura de oxigen pentru economia romaneasca si pentru intreprinzatorii romani.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Manifestatie pentru sesizarea autoritatilor privind confuzia romanilor cu etnia roma si discriminarea indirecta

sâm iul. 18 , 2015
Urmare a libertății de mișcare în spațiul UE milioane de persoane au migrat din Romania, Ungaria, Bulgaria, etc., către țările dezvoltate economic din vest. Aceștia au plecat în general pentru a-și căuta un loc de muncă, pt. a studia. Indiferent de etnie, indiferent de naționalitate.Presa, mediul politic și societățile din […]
Din nou, despre ipocrizia Frantei, foto: captura video

Poate vă place și:

libris.ro