Inca o dovada de antiromanism a lui Teodor Baconschi : „Hagi are electricitate erotica sau este un urs impaiat?”

Dupa ce a revenit la Ministerul de Externe al Romaniei, fiind reangajat in urma unui proces castigat probabil cu largul concurs al „justitiei independente”, Teodor Baconschi continua sa denigreze absolut tot ce este romanesc. Pentru cei ca Baconschi este ordin pe unitate sa batjocoreasca si sa rada de valorile istorice, spirituale si culturale ale poporului roman, sau mai nou de cele ale sportului romanesc. Ultimul vizat de limba veninoasa a lui Baconschi este chiar Gheorge Hagi, intrat in vizorul sau dupa ce acesta a vazut pe Facebook o poza a unei doamne alaturi de cel mai mare fotbalist al Romaniei.

„Am văzut fotografia unei doamne cu Hagi. Comentariul, previzibil, anunța ”o legendă a fotbalului românesc” etc. Cum nu sunt femeie, mă întreb și eu: legendele astea au electricitate erotică sau sunt ca poza cu ursul împăiat, pe vremuri, la Sinaia ? :))), a scris Teodor Baconschi pe contul sau de Facebook

 

Cititi si: Tradarea lui Baconschi – Intelegere intre Germania si Rusia privind Republica Moldova

jurnalistul George Roncea il acuza pe Baconschi de tradarea Basarabiei pe baza documentelor Stratfor dezvaluite de Anonymous si Wikileaks.

Teodor Baconschi face parte dintr-o familie cu o veche traditie a propagandei antiromanesti si in acelasi timp pro-sovietice, avand un bun exemplu in tatal sau, Anatol E. Baconsky, un individ care „ridica pe cele mai inalte culmi”, „Cuvantul Partidului”, aducand elogii sovietelor si comunismului. Se ridica astfel o mare intrebare si asupra lui Traian Basescu, un presedinte care a pozat mereu intr-un rusofob inversunat. Daca intr-adevar ar fi avut o problema cu rusii, de ce oare s-ar fi inconjurat Traian Basescu tocmai de indivizi care au exact parerile contrarii fata de opiniile sale?

Langa Basescu stau numai oameni unul si unul; Teodor Baconschi, „ambasadorul” care i-a adus pe usa din dos victoria lui Traian Basescu din 2009, este si el o mladita din acelasi copac plin de cominternisti, bolsevici sau pupincuristi ai sovietelor si ai comunismului.

De ce oare acceptam noi romanii indivizi din astia, profund antiromani, in unele dintre cele mai importante functii ale statului?

De ce oare acceptam noi romanii indivizi din astia, profund antiromani, in unele dintre cele mai importante functii ale statului?

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

2 Mai 1864 – Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de stat!

2 Mai 1864 - Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de…

5 zile ago

Un istoric bulgar susține restaurarea Monumentului Eroilor Români de la Smârdan

Presa locală bulgară din Vidin relatează faptul că un istoric local sugerează ca Monumentul Eroilor…

5 zile ago

1 Mai 1359 – Recunoașterea Mitropoliei Țării Românești, cu sediul la Curtea de Argeș, de către Patriarhia din Constantinopol

După o lungă perioadă conflictuală cu regatul Ungariei, care făcea presiuni chiar mai mari decât…

7 zile ago

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

o săptămână ago

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

o săptămână ago