Site icon Glasul.info

Bogdan Diaconu: „Îl sustinem pe presedintele IICCMER Radu Preda si solicitam, in schimb, desfiintarea Institutului Elie Wiesel”

Îl susținem pe președintele IICCMER Radu Preda și solicităm, în schimb, desființarea Institutului Elie Wiesel. Poziția publică a domnului Radu Preda, președintele Institutului pentru Investigarea Crimelor Comunismului și Memoria Exilului Românesc, referitoare la legea 217/2015, este corectă atunci când califică actul normativ amintit drept ”o lege pro-comunistă”. Tocmai de aceea, Partidul România Unită îl susține pe domnul Radu Preda să continue ca președinte al IICCMER pentru că a făcut dovada că înțelege felul în care, sub paravanul unei legi aparent ”anti-legionare”, eroii luptei anti-comuniste sunt puși la zid la fel ca în vremea celei mai odioase perioade a dictaturii roșii.

Autosuspendarea celor patru membri ai Consiliului Științific al IICCMER reprezintă o dovadă de slugărnicie la adresa puternicilor zilei și o încercare disperată de a îngenunchea singura instituție care se ocupă în mod real cu investigarea crimelor comunismului pentru a o transforma, prin plecarea domnului Radu Preda, tot într-o instituție de acțiune pro-comunistă, așa cum este și Institutul Elie Wiesel, condus de fiul unui odios ideolog marxist de tristă amintire.

Pe lângă păstrarea domnului Radu Preda la conducerea IICCMER, Partidul România Unită solicită desființarea Institutului Elie Wiesel pentru modul anti-românesc și aberant în care înțelege să desființeze valorile țării din bugetul căreia trăiește, urmând întru totul logica strâmbă a ideologiei comuniste.

Vom identifica în cele care urmează modalitățile legale prin care Institutul Elie Wiesel să fie desființat ca o instituție anti-românească hrănită de la bugetul de stat al cărei unic scop este demonizarea istoriei recente a României și interzicerea valorilor culturale românești moderne, fiind, în acest sens, un continuator de seamă al cenzurii și al aparatului comunist de represiune.

Sursa: Bogdan Diaconu

Nota noastra: Ne alaturam si noi, redactia Glasul.info, declaratiilor de sustinere ale Asociatiei Fostilor Detinuti Politici din Romania si ale domnului deputat Bogdan Diaconu, pentru presedintele IICCMER, Radu Preda. Asistam din pacate la o tentativa de tip stalinist, la o incercare brutala de rescriere a istoriei Romaniei, iar presedintele IICCMER, Radu Preda, este una dintre putinele voci care iau pozitie impotriva acestui abuz, iar noi ii sustinem punctul de vedere, pe care il consideram unul corect si chiar de bun simt.

Ciracii regimului criminal comunist din Romania incearca sa impuna neomarxismul de import, asta dupa ce multi dintre ei au fost propagandistii unui regim totalitarist care a tinut romanii pentru o jumatate de secol sub teroare. Vedem acum ca toata pleiada sustinatorilor neomarxismului in Romania a avut mai devreme sau mai tarziu de a face cu fundatiile si plosnitariile lui George Soros.

” Dacă a existat vreodată un om caruia i s-ar potrivi stereotipul de iudeo – plutocratic bolșevic mondial sionist conspirator , acesta sunt eu …” a spus George Soros pentru Sydney Morning Herald în timpul unui interviu publicat la 15 noiembrie 1997

Foto: facebook.com/radu.preda.581

[tp_product id=”193968693″ feed=”158″]
Bogdan Diaconu: „Îl sustinem pe presedintele IICCMER Radu Preda si solicitam, in schimb, desfiintarea Institutului Elie Wiesel”, foto: facebook.com/radu.preda.581
Bogdan Diaconu: „Îl sustinem pe presedintele IICCMER Radu Preda si solicitam, in schimb, desfiintarea Institutului Elie Wiesel”, foto: facebook.com/radu.preda.581
Exit mobile version