Site icon Glasul.info

John McCain recunoaste ca SUA mentine legaturi cu ISIS (VIDEO)

John McCain recunoaste ca SUA mentine legaturi cu ISIS, foto: captura video

John McCain recunoaste ca SUA mentine legaturi cu ISIS, foto: captura video

Intrebat de catre un reporter al Fox News pe data de 16 septembrie 2014 despre gruparea Statului Islamic (ISIS), John McCain recunoaste ca ii stie pe liderii ISIS si ca a luat legatura cu ei, fiind in contact cu membrii acestei grupari. Urmariti videoclipul postat mai jos si veti observa, incepand cu minutul 2:02 faptul ca senatorul american John McCain marturiseste ca ii cunoaste pe acesti “oameni” (n.r.  teroristii din gruparea ISIS!?) la nivel intim si ca este in contact cu acestia in orice moment.

Dupa ce afli o asemenea informatie nu poti sa nu te intrebi cum de au pus mana teroristii Statului Islamic pe armament ultramodern si alte echipamente americane in valoare de miliarde de dolari, sau cum de nu pot fi opriti nici macar de armatele reunite ale mai multor tari care lupta impotriva lor.

“2:02 to 2:05 “I know these people intimately, we have talked with them all the time”

2:43 to 2:48 “Has Rand Paul ever been to Syria?  Has he ever met with ISIS?”

3:05 to 3:07  “Im in contact with these people all the time”

 

 

ISIS : John McCain admits he met ISIS and says "We know these people intimately" (Sept 16, 2014)

 

Ca romani, de asemenea nu se poate sa nu ne intrebam totusi si despre momentul culminant al suspendarii lui Basescu, despre care fostul presedinte al Romaniei recunoaste ca a fost unul critic pentru cariera sa politica si chiar si pentru libertatea sa:

“La prima suspendare a venit la mine acasa McCain. A sarit in avion si a venit acasa impreuna cu ambasadorul SUA sa imi spuna ca am tot suportul lor. Acelasi tip de mesaj l-am primit si in 2012.  Mesajul a fost rotund pentru toate structurile statului. Pentru 2012 a fost vorba de suport moral, dar in mod categoric etichetarea de actiune impotriva statului de drept a existat. Ii nelinistea ce se intampla de aici inainte daca aceasta schimbare se produce”, a declarat Traian Basescu

 

Glasul.info

 

[tp_product id=”194128884″ feed=”396″]
Exit mobile version